Bananpannkakor

på synsam tyresö har vi just nu ett stort och härligt behov av bananpannkakor. haha det började med att helena hade ätit det och berättade om sitt recept. jag berättade sen om mitt recept och nu håller i alla tre jag, helena och lovisa på och talar om våra bananpannkakor. haha alla tre äter dom helt hysterisk och det är ju så himmelskt gott att det går ju bara inte och sluta. och vaför sluta äta dom. för dom är ju både nyttiga och så otroligt goda. pefekt att äta till frukost eller middag. just nu så håller vi på och utvecklar våra pannkakor med lite olika ingredienser och tillbehör. bas receptet är 2 ägg och en mosad banan. därav namnet sen steker man det bara som pannkakor. jag brukar ha 2msk havregryn i. men nu så har lovisa börjat att ha i kanel, bakpulver och mandelmjöl.

 

dagens recept på mina bananpannkakor blev

2ägg

1mosad banan

1msk mandelmjöl

1msk kokosmjöl

till det hade jag mosade hallon och kvarg som jag rörde ihop super duper enkelt och så otroligt gott. det blir att delge mitt recept i morgon till helena och lovisa =)

                   

                                                                                       

 

sen har jag även hunnit med att träna ett cross training pass på sats liljeholmen på morgonen och sen va jag ute och sprang min runda efter jobbet. men regnet hade både öst ner och hängde i luften så jag hade både linne och t-shirt på mig. men det kom inget regn och det blev snabbt ganska så varmt. men även om det blev varmt och svetten rann så blev det en bra tid som jag va nöjd med. men nu ska jag ta det lugnt smälta mina pannkakor och kolla på tv.

 

men ha det såå bäst


Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

Hejsan

Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

2013-08-16 @ 20:32:29
URL: http://flizanlizan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0