husmorsträning

haha ja jag säger som min pappa säger att han gör. lite husmorsträning. så ja idag va jag och körde lite husmorsträning. men jag va helt död efter detta pass. det va bara såå sjukt jävla jobbigt. bara uppvärmningen va jobbig. sen skulle vi börja med alla stationer. men vi krigade på och svetten ja den både ran och forsade ;). det är så bra för det är en tjej som jag har lärt känna en del. vi snackar alltid innan och brukar ofta köra på samma station. hon är bra och köra med tycker jag för vi är ganska så lika. vi tar båda bäbis vikterna ;). vi svettas och krigar på lika mycket. det är bra tycker jag för den som man kör med ska man ju peppa och tävla lite emot. det är tråkigt om man har nån som bara ger upp hela tiden eller som man ser att den ger inte allt. när passet är slut så är den knapt svettig eller andfådd och man själv håller på och dö av alla olika andledningar. ser är det oxå lite mer för en själv om man handlar med den där grymt snygga, vältränade, perfekt gyllenbruna kroppen i ett snärtigt fodral. haha inte alls bara avundsjuka ;) den där som bara skriker jag är vältränad ni andra kan bara gå och dö. gör alla armhävningar på tå springer till den tyngsta vikten och ger lixom aldrig upp. för det behövs inte för denna person klarar allt.
 
det är lixom helt omöjligt redan från början att försöka och tävla med denna person. man är dömd från början att misslyckas. haha nej så det är skönt att ha nån som är ganska lik en själv. och speciellt i envishet, styrka och svettattacker, om jag känner att jag håller på och dö så är det skönt att se att min partner oxå håller på och dö.
 
men ja det va jobbigt idag. och det är som att alla i haninge har hakat på 1,30 minuts trenden för japp idag körde vi det på sista varvet. och ja det va nog det varvet som tog död på mig. mina ben skakade när vi va klara. tur va att hon som jag körde med oxå höll på och dö så vi fick puscha varandra mellan övningarna =).
 
men förutom att träna så har jag vart i stallet, vart ute och sprungit och städat här hemma. det är ju bara så trpkigt att städa men tur att jag bor så litet att det går så snabbt. nu ska jag fixa mat till i morgon och sen kommer jag nog att somna i soffan för jag är sjukt trött.
 
men ha det såå bäst =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0