Ice age

idag har vi fredag och nu är det helg så jäkla skönt att få va lite ledig. försöka och sova lite längre än till kl:5:15 och bara få ta det lugnt. sen ska jag såklart träna och springa oxå. så det blir ingen semester utan fysiska aktiviteter helg här inte ;). men ja jag började min fredag på tog alldeled för tidigt. vaknade 04:20 av att regnet öste ner. det va som att himmlen hade öppnat sig. jippi jag ska upp om en timme han jag tänka innan jag somnade om. sen vid 05:15. då min klocka ringde så duggade det typ bara jätte lite. jag kände mig precis lika trött när jag vaknade som när jag gick och la mig. det vill säga jätte trött. jag kom in till sats på odenplan med sega steg och gäspningarna övlöstevarandra. 

 

kom in i salen kände mig fortfarande sådär super duper trött. plockade fram alla redskap en och en typ för att jag inte orkade ta så många åt gången och absolut inte lassa på allt på stången och sen gå med den över halva salen. nej usch det va jag för trött för. satta mig sen ner och funderade på om jag skulle kasta in handduken rena nu och gå hem och lägga mig under nått gammalt som typ soffan. sen kom då denna över hyper dyper pigga instruktören in. som precis som jennifer har en sån där cool stil med korta snygga shorts och ett par knähöga strumpor. nu kände jag mig lite piggare men gäsparna avlöste fortfaranade varandra. men ja när passet kom igång så bytes dom ut till flåsningar. för det är nämligen omöjligt att både gäspa och flåsa samtidigt. passet gick bra med det va sådär fruktansvärt gris jobbigt som det ska va. jag tänker alltid innan att idag sk ajag orkar göra alla dom där hopp armhävningarna på tå. men det är helt omöjligt att knappt göra en efter att ha jobbat med den där gristunga stången. 

 

efter passet åkte jag till jobbet och krigade. men det rullade på och va ganska lagom mycket att göra. dagen rullade på och ja  nu är jag hemma. ska äta middag och sen bara ta det lugnt i soffan.

men i onsdags så va vi ju hemma hos mig på ice age kväll. det va super duper trevligt. vi åt en paj som sofia hade gjort och till det va det en sallad som lovisa hade gjort och vi drack ramlösa som helena hade köpt. själv hade jag bakat en kladdkaka med marabou mint överdrag på. alla bidrog med nått. maten va jätte god och även kladdkakan gick ner ;). vi kollade på filmen och garvade gott åt den. sen åkte alla hem och jag gick och la mig.

 

jag undrar om jag lider av nån vitaminbrist eller nått sånt. för jag är typ konstant jätte trött. fast det är jag i och försig inte ensam om. haha vi sitter typ och gäspar i kapp på jobbet ;).

 

men nu blir det mat och sen tv. men ha det såå bäst

                                                                           


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0