kräftskiva

ojojoj då nu va det ett tag sen som jag skrev men jag har haft fullt upp och kommit hem sent och ja. man skulle ju kunna tro att världen har gått under eller nått sånt. men lugn bara lugn det har den inte jag lever och andas än så länge. så nix ni har inte blivit av med mig än ;)
 
men ja jag kan ju börja med lördagen. tanken va att jag skulle springa på morgonen och ja tanken va ju god och den stannade typ där oxå. för när jag vaknade så regnade det och det är ju aldrig mysigt. så nej jag vände på mig i sängen och somnade om. vaknade sen och åka till jobbet. krigade på som vanligt och jobbade med bertil som kom tillbaka från sin semester och med helena som äntligen skulle få lite semester innan hon börjar skolan igen.
 
efter jobbet åkte jag hem hämtade mina saker och packade ner det sista som jag skulle ha med mig. sen åkte jag ner till ösmo och väl där nere så började jag och göra mig i ordning för kräftskiva. försökte i ett helt hopplöst fall försöka och få in nån bra radio kanal på våran radio. men det va helt lönlöst det bara brusade konstant på typ alla kanaler utom på typ P3. och det kändes inte så popigt ;). så nej gav upp den iden och slängde på musiken på mobilen i stället.
 
när sminket, kläningen, alla smycken, parfym, munken va i och ja allt annat va klart så va det dax för nästa steg. försöka och hitta en hel spegel som man kan ta kort i. helt omöjligt. finns det spegel så är det bäckmörkt och finns det ljus så finns det ingen spegel. kombinationen helspegel + ljus existerar inte i vårt hem i ösmo. bara att ge upp den tanken och helt enekelt gå ner till izza i stället. där va redan alla på plats. haha ja fint folk kommer ju alltid sent. själv så brukar jag komma sist ;). men vi började och äta och nu va jag hungrig. men som tur va så hade jag redan skalat mina räkor och behövde bara skära upp mina grönsaker. sen va det bara och hugga in på maten. 
 
sen så spelade vi en jävla massa öl spel och pratade om lite allt möjligt. sen pratade vi en massa mer. det blev en hel del skratt oxå. och sen avslutade vi kvällen med att dansa. haha innan jag rullade hem. när jag kom hem så va det bara av med sminket, av min munken hoppa ur kläningen och sen direkt ner i sängen. jag stängde mina ögon vid 3 tiden och öppnade dom sen på tok för tidigt vid 07:00. så ja efter 4 timmars djup sömn va det bara och tvinga sig upp. krypa in i duschen äta min gröt frukost dricka vatten, göra mig i ordning på med sminket. så nu både kände jag mig och såg ut som en människa igen.
 
sen kom madde och sara och hämtade mig vid 8 tiden. nu så började vi vår resa emot strägnes och örebro för att kolla på en massa olika hästar. vi började med att kolla på en häst i strägnes. sen åkte vi vidare till örebro. åkte sen vidare till andra sidan av örebro. för att sen typ åka tillbaka och sen vidare till degerfors. hmm medans vi kom fram till staden som gud hade glömt totalt. och åkte på nån liten smal jäkla grusväg till nått hus där dom hade hästen på tomten i ett litet litet stall med en liten liten volt som vi som tur va inte skulle rida på utom vi åkte transport typ bara en liten bit till en ja utebana. fast mer som en fyrkantig ute volt. utan lampor, bokstäver, ordentligt staket och typ ett underlag som va en blandning av, grus och  gräs.mitt i allt de här så började vi fundera på om inte degerfors ligger i värmland. och jag kan meddela att jo det gör det. jag har googlat ;). men efter en tripp till vämland så va ju klockan efter 19 och det är en bit hem. bara att börja åka. vi stannade till på max för att sen åka vidare igen. vi åkte först till ösmo där jag hoppade av för att jag hade min kära bil ståendes där innan jag åkte hem. jag va hemma vid tolv tiden och då va det bara upp med tandborsten, av min sminket och sen direkt i säng. nu va jag trött och somnade på en gång. 
 
tanken va ju sen att jag skulle ha tränat på måndags morgonen men det va jag alldeles för trött för. klockan ringde och jag kunde bara inte tvinga mig upp. utom ställde om klockan och somnade sen om igen. inte för att jag va sådär super duper mycket piggare när klockan ringde igen men då hade jag inget annat val än att bara gå upp. på jobbet hade det inte hänt så mycket roligt sen i lördags och konstig hade det ju vart om det hade hänt nått efter som det va jag och helena som stängde. men ja efter jobbet åkte jag direkt ner till stallet och red neo på min lektion. det gick jätte bra. han kändes fin, pigg och framåt så ja det va super kul. eller ja det är såklart alltid roligt när det går bra.
 
sen åkte jag hem och gick och la mig. haha ja som man märker så har jag inte vart hemma sådär super mycket och det är därför som jag inte har kunnat skriva på några dagar. 
 
men idag började jag dagen i alla fall på sats Zenit. det blev att köra att cykel pass på 45min. benen kändes väldigt pigga och glada. dom behövde nog lite ledigt från all träning för att komma tillbaka med nya krafter. för ja dom nya krafterna hade jag idag. jäklar vad jag kunde cykla på och behålla ett bra tempo. svetten och snoret rann, mjölksyran kom krypandes upp längst med benen och jag kände bara att gud vad ja älskar det här =). efter det svettia, jobbiga och extremt roliga passet så gick jag lite på bandet innan jag körde lite olika mag och rygg övningar. innan jag gick och duschade. sen blev det att åka till jobbet och kriga. idag hade jag allt från bittra jävla kärringar till goa och glada damer i sina bästa dagar. sålde allt från dyra till proggar till snikna glasögon till snålla gamla bittra kärringar. man kan ju säga som såhär att den bittra gamla jävla kärringen klagade på allt som gick att klaga på. allt va det fel på. för mörk, för ljus, för stor, för ful, för fel. allt som jag tog fram va för mörkt och va det inte för mörkt så va det neeeejjj det är för ljust. jag hade bara lust att strypa kärringen. 
 
men det skulle inte se så bra ut i synsams info om det stod att en anställd hade strypt en kund i butiken ;). så jag nej jag fick helt eneklt bara bita ihop. men hon hittade nått tillslut som va okej. inte mer utom ja den får väl duga. sen klagade hon såklart över priset och över att hon som nu är kunde här borde få nån typ av rabatt. eee ja nu är det ju så att alla som väljer att handla hos oss är kunder och att skulle alla få nått typ av speciall-du-väljer-och-.handla-hos-oss-rabatt då eller. nej jag tyckte snarare att jag kunde lägga på extra mycket gnäll priser på tanten om hon inte tar sitt förnuft till fånga och är tyst. men snäll som jag är så fick hon vanliga priser (för den här gångern) och förklarade på ett så snällt sätt som jag kunde att vi tyvärr inte har det. men vi har bågar för 890:- som är rea bågar men det fanns ju ingen där som du tyckte om. nej svarade tanten dom va ju för mörka. ja precis som jag sa så va det ju ingen där som du tyckte om =).
 
tillslut gick hon. tack gode gud för det. sen gick resten ut av dagen kanon bra. det va ganska så mycket och göra och dagen rullade på. resten ut av kunderna va goa och glada så det va ju skönt =).
 
men ja nu så händer inte så mycke mer än att jag ska sova och sen upp i morgon för att träna. 
men ha det såå bäst
 
 

Kommentarer
Postat av: sara

hahahaha! och jag såg sista bilden och tänkte: vad är det för fyllo som sitter och häller skumpa. SÅ VAR DET JAG HAHA! :O :D

2013-08-22 @ 22:05:29
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0