ledig

åååååå idag har jag haft min lediga fredag. ja det är ju fortfarande fredag men nu har ju typ alla andra oxå slutat. men jag har vart ledig hela låga dagen. jag började med att vakna. dock ej av mig själv ut av mitt mobil alarm som gick igång. dax att börja dagen. klockan ringde 07:30 så ja jag fick i alla fall lite sovmorron. sen va det bara på med kläderna och att ge sig ut och springa. det va ett härligt spring väder. jag kände mig dock lite små seg. vet inte riktigt varför men har lite träningsvärk både här och där och speciellt i benen efter gårdagens bodypump pass. men rundan gick bra och efter den så gick jag hem och åt frukost.
 
sen va det dax för träningspass nummro:2 jag hade bokat in mig på ett för mig nytt pass. ett absolution pass. det är ett pass där man typ ligger som en valross på golvet och jobbar mycket med magen och ryggen. det är ett tuffare satscore pass. jag kan säga att jag kände mig som en strandsatt valross mer än en gång. och som att benen är för långa och överkroppen är för kort och ja ibland så kunde va det tvärtom oxå. men när man ska ligga på rygg sen upp med benen upp med överkroppen och nudda tårna med höger eller vänster arm. ja då är benen för lång och överkroppen och armarna för korta. det va ett jobbigt och svårt pass. både för att det va första gången och för att jag är både stel, ovig och har inte magmuskler. men jag måste absolut gå på fler sånna här pass för det va en utmaning och det tycker vi om. jag kunde knappt göra övningarna som man skulle göra. men jag kunde känna mig lugn för det kunde inte dom andra eller. det va bara fröken som har gjort dom där övningarna typ i sömnen som kunde göra dom korekt.
 
efter mitt magdödar pass så åkte jag hem. eller nej jag råkade bara gå in på stadium lite snabbt sådär på ca 1 timme och råkade bara gå fram till rea ställningarna och råkade bara hitta en ur snygg chock rosa tröj/jacka. som jag kommer va ursnygg i till hösten när jag ska ut och springa. den är så smart oxå för den har en massa fickor så jag kan ha både mobil och nycklar. det va ju trots allt rea. sen bara råkade jag hitta tro det eller ej. underställ. jag hatar ju typ sånt. för dom är alltid bara grå, super tråkiga, sitter som att man har en blöja på sig. för dom ska ju alltid glida ner så att man får både häng röv och att det typ hänger överallt. men dessa va rosa och blå. eller jag va tvungen och ta blå till byxorna för det fanns inte i rosa i min storlek. det fanns bara små storlekar kvar. så jag fick ta en rosa tröja och blå byxor. men det va okej. det kommer och bli guld att ha till vintern under mina spring kläder när jag anntingen ska ut och springa eller gå i vinter :). helt perfekt. och ja jag lovar bilder kommer sen. och ja nummer två även dessa va på rea :)
 
sen åkte jag hem jätte fort. för nu va jag både hungrig och jätte trött för att jag va så hungrig. jag va så trött att jag typ sprang för att hinna med t-banetåget till mörby. tur att jag hörde att han gormade ut. mott mörby mott mörby se upp dörrana stängs. jag ba men vadå mörby. lyckas ta mig ut precis innan dörrarna stängs. inser att ja juste det är ju på andra sidan som gröna tågen går på. hoppar i alla fall på ett grönt tåg och sen på rätt buss hem till mig. nu har jag ont i huvudet oxå för att jag är så hungig och så trött. suck jag måste ner till ica innan för att handla mat innan jag kan få nån lunch. det fick bli en banan innan jag gick ner till ica för annara så hade jag anntingen typ dödat nån på vägen ner eller ätit upp hela ica ;).
 
sen åt jag lunch och tog det lite lugnt hemma somna en till och med en stund på soffan. ja eller det är ju inte så konstigt för att så fort jag lägger mig ner så somnar jag. men som tur va så hade jag ställt klockan så att jag inte skulla sova hela dagen. så när klockan ringde så va det bara att gå upp. jag kände mig lite groggy. tycker igentligen inte om och ta en liten sovstund. för jag blir bara groggy och vill bara sova mer ;). men det kunde jag inte göra för nu va det dax för träning pass nummero:3. ett grit strenght pass på sats haninge. blev piggare när jag gick ner och sprang till och med en bit för att få bort tröttheten. det hjälpte typ lite sidådär. jag blev mycket piggare när jag kom in i gymmet och mötte dom som skulle va med på passet. det va mycket ansiktet som jag kände igen och det va kul och prata med alla innan. det är en tjej som jag brukar träffa på crossen som för övrigt har sagt att hon tycker att jag är så himmla stark. idag va det första gången som hon skulle gå på ett grit pass så hon va lite eller ganska så mycket nervös. men jag sa att det kommer och gå jätte bra. det är bara och köra på. man får lite chock i början för att pulsen går från 0-100 under bara första låten och sen så håller den sig där. 
 
men passet gick kalas bra. han körde en releas som är nummer 2. det är den första som kom ut. det är kuloch köra en gammal releas som jag inte har kört på jätte länge. och man glömmer ju såklart bort hur jävla gris jobbig den va. men gud vad jag känner att jag klarar av så mycket mer nu än när jag körde den när den kom ut. och det känns ju super duper jätte kul. men det ska ju erkännas att knäna kom ner ibland i armhävningarna men inte hela tiden som som gjorde förut :) det går framåt sakta men säkert.
 
men nu är jag hemma och har ätit paj. jag har googlat upp ett nyttigt alternativ till pajdej som jag tyckte lät super god. och den va även jätte god. så det kändes kul. nu har jag en tillsak som jag kan skiva upp på min att jag äter lista :)
 
nu blir det bara chill i soffan och bara ta det lugnt 
 
och här kommer såklart receptet ja om det nu är nån därute som vill veta hur man gör
 
1burk kvarg
ca2,5 dl mandelmjöl
1msk olja
lite salt
 
sen hälde jag ner allt i en bunke och rörde runt allt. smeten blir ganska så kletigt så det är inget man vill smeta runt i med händerna. ugnen står på 200 grader och jag börjar och med att smeta ut degen i fomen och sen förgrädda i 10 min. sen till fyllningen hade jag soyafärs, tomater, hallomi och soyayoghurt. när degen va förgräddad hällde jag i färsen som va färdig stekt och sen på med allt annat. sen fick pajen stå i ugnen i ca 20min. sen va den färdig att äta. till min paj hade jag såklart sallad =) det blev super gott så jag rekomenderar alla som vill äta en nyttigare paj att äta denna =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0