söndag=Cross Training

jag började min morgon på tok alldeles för tidigt med att klockan ringde 05:45. inte en helt okej tid på en söndagsmorgon. så ja om nån undrar vad jag gjorde igår kväll så va det att sova medans andra kanske va ute och svängde på sina lurviga ;) så ja när klockan ringde på tok alldeles för tidigt så va det bara och gå upp. klä på mig och gå ner till bussen. men fy och brrrrr vad kallt det är. bäst att gå fort för att sen få stå och huttra i väntan på att bussen ska komma.
 
ja väl nere i stallet så va det bara och fixa, mocka och pyssla innan jag tog bussen, tåget och sen bussen hem. där blev det lite lättare mat. sen va det bara på med spring kläderna och ut i jogging spåret. men aj fy fan va ont det gör i mina ben idag igen. träningsvärken från igår vill inte släppa men efter några meter så kändes det bättre. men nerförsbackarna ja där kommer träningsvärken som en käftsmäll emot en. eller mer som att nån står och lurpassar bakom en gran och sen hoppar ut och slår på benen med ett baseball trä för att sen hoppa tillbaka in i skogen när backen tar slut. för att sen hoppa ut igen lagom till nästa nerförsbacke. men det är bara och kriga på. det va lite varmare idag så det kändes tungt, svettigt, flåsigt och snorigt. haha ja allt på en och samma gång. men när jag kom i mål och kollade på tiden så va det en bra tid. så det va ju kul. att även om det känns som att dte går super duper långsamt så får man ändå en bra tid :)
 
sen gick jag den längre vägem hem för att få njuta lite extra ut av solen och för att få ner alla flås attacker.
sen har jag vart ner till ica köpt mat till mina lunch lådor. sen har jag gjort mina lunchlådor. sen har jag städat och fixat lite här hemma. för på lördag så är det dax för axwell och det betyder att madde och sara ska komma hem till mig och det betyder att jag måste städa så att vi inte behöver ringa ambulansen pga av akut damm allergi ;)
 
sen vid 15:20 va det dax för att gå ner till sats haninge och köra ett cross training pass. idag hade han gjort om övningarna. och det va både kul och precis så där jävla gris jobbigt som det ska va. det va ett sjukt roligt men lika jobbigt pass. men det är så det ska va. det ska va så att svetten forsar ner i ögonen och snoret ska rinna i alla övningar där man har huvudet ner. det ska brännas i alla muskler och man ska inte orka göra alla rep. om man går i från ett sånt här fysiskt krävande pass utan att va tomat röd i ansiktet, svett som forsar, snoret som rinner. ja kort och gott om man ser ut presic som man gjorde när man klev in i salen. då har man inte tränat tillräckligt hårt och då kunde man lika gärna ha stannat hemma ;). ja nu lät jag kankse lite hård men jag hatar när man ser folk som knappt är svettiga i pannan när cross training passet är över. 
 
en annan sak som oxå är lite roligt är att se hur folk klär sig dom anntingen är ute och springer eller är och tränar. idag va det ju ganska så varmt vid 12 tiden. jag som är en super frussen eskimå går kläd i linne och uppvikta springbyxor. och är varm både för att jag har sprungit men gått kankse i 2 km efter det och för att det är varmt ute. om mig springer det en vad jag tror är en kille. lite svår bestämmt. men hen hade vita prassel prassel byxor. typ sånna som va moderna på 90-talet. till det hade hen en munk/huv tröja. en sån som man har på sig när det är kallt med luva och allt. vart tror ni att denna luva va jo på plats på huvudet såklart. det va därför som det va svår bestämmt och säga om det va en tjej eller en kille man att bedömma på kläderna så skulle jag säga en kille. men man vet ju aldrig med tanke på stilen så kunde det lika gärna ha vart en tjej. 
 
det gick ju inte så fort för denna hen att springa och ja det kan jag förstå i dom extremt oppasande och varma kläderna. det måste ha vart överhettning innan för dom kläderna. och för att inte värmen skulle kunna stiga upp så va det bäst att ha luvan på. hett tips välj svalare kläder och spring snabbare ;)
 
nej nu känns det som att jag bara kritiserar folk. men det är ju dom i tjocka munk/huv tröjor mitt i sommaren som man lägger märke till. eller dom som kommer in till ett spinning pass i anntingen dom mer taijta plaggen som dom bara kunde hitta det är som ett korvskin och döljer absolut ingenting. det är säkrt jätte viktigt om man ska cykla ute och tänka på vind motståndet. men det är inte så mycket vindmotstånd i en cykel sal inomhus.
eller dom som kommer in i ett grit strenght pass med mjukisbyxor som fladdrar och har sen på det en såndär tjock munk/huv tröja dock ej med huvan på för den brukar fladdra upp och ner och mest i vägen. 
 
japp nu har jag fått ur mig det oxå. så nu ska jag tacka för mig och krypa ner under en filt i soffan och bara ta det lugnt.
 
men avslutar men lite biler på mitt unsexiga underställ som jag har köpt och på min nya spring tröja/jacka =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0