träning+jobb

ja idag har jag inte hunnit med att göra så mycket annat än att träna och att jobba. jag började min dag eller nej förlåt morgon alldeles på tok för jävla tididgt. när klockan eller rättare sagt när först klockradion började spela en glad trudelut och sen när mobilen började tjuta för full hals så tänkte jag bara att snälla döda min nån. men det va varken nån som dödade mig eller slängde ner en metroit i mitt huvud. så att nej det va bara och gå upp. och tvinga sig till bussen. 
 
sen åkte jag till sats Liljeholmen och körde ett Cross Training pass. passet gick bra och nu har jag kört det några gånger så att nu kan jag dom olika momenten. vilka vikter jag ska ha och så att man kan ta i mer. det är ett roligt pass hon kör ganska mycket rygg och ben övningar och det tycker jag är bra för det behövs alltid stärkas upp. speciellt ryggen jag som går och står så mycket. sen avslutar hon med tabata intervaller. då kan jag lova att pulsen kommer upp. sen så får vi bara lägga oss ner och bara blunda och andas lugnt. det känns lite konstigt när man lägger sig ner efter en pulshöjande övning för andningen kommer ner ganska så fort. men man känner verkligen hur hjärtat fortfarande pulserar fortare. en lite märklig känsla måste jag säga. inte så ofta som jag brukar känna det. för oftast så leker man bara död fisk i en kort liten stund innan man tar sig upp och börjar och städa undan alla vikter och då känner man ju inte efter hur hjärtat slår. 
 
men ja efter det passet så blev det att åka till jobbet och kriga. vi va bara tre på plats så det va full rulle. dagen gick fort och det va och göra nästan hel tiden. sen jobbade jag till 19 tillsammans med bertil och under den tiden va det inte så mycket och göra. men det va samtididgt skönt att det lugnade ner sig lite. för det hade vart en del under dagen det kommer som i ruscher helt plötslig så är hela putiken full med kunder och man ba eee okej vem va nästa på tur???
 
men sen efter jobbet sov jag typ halva vägen hem och den andra halvan försökte jcg och hålla mig vaken för att inte missa och hoppa av. när jag kom hem blev det att byta om och hoppa i spring kläderna. det märks att det börjar och bli lite kallare. för jag kunde springa på i ett bra tempo utan att dö av överhettning. det va med ett bra tempo som jag sprang runt och fick en riktigt bra tid =). det va riktigt kul att få komma ut och röra lite på fläsket. det v ju nästan en vecka sen som jag va ute och sprang så ja jag har saknat det jätte mycket.
 
men sen blev det och äta bananpannkaka och nu blir det bara att ta det lugnt i soffan innan jag ska sova.
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0