träning+jobb

ja känns som att jag inte har så mycket till liv just nu. hmmm eller har jag någonsin haft så mycket till liv. jag tror inte det. det är lixom skillnad på att ha ett liv och att leva.. jag lever. jag tränar eller är på jobbet. men jag tycker om och träna och får typ panik/ångest om jag inte tränar. men tro inte att det är nått hemskt ont som jag bara tvingar mig till. för jag tycker ju att det är så kul och ser det inte som nått ont. men det känns bara som att jag inte gör så mycket mer. men vad skulle jag vilja göra mer. hmmm ja jag vet inte. haha träna ;).
 
nej men ja vad har jag då hunnit med i måndags och idag. ja i måndags så va min personliga plan att jag skulle ge mig ut och springa måndag morgon. men ja klockan ringde 06:00 solen stod högt på himlen. men anna ja hon låg kvar som prinsessan på fläsket. ställde om klockan och somnade glatt om igen. jag va bara såå sjukt trött. det va som att jag bara inte kunde kliva upp och tvinga mig ut. det va som att hela kroppen inklusive benen och huvudet skrek NEJ. med stora bokstäver. så nej det blev att sova och sen åka till jobbet och kriga. det gick bra ingrid kom tillbaka idag och det va kul och träffa henne och prata med henne om hur hon hade haft på semestern.
 
efter jobbet åkte jag till medis och körde ett grit cardio pass. men innan passet så sprang jag ca 20 min på bandet i ett bra tempo. det va lite kul för på bussen in så åkte jag med lovisa för hon skulle hem och så frågad hon om jag hade vart ute och sprungit på morgonen idag oxå. men jag svarade att jag inte hade orkat. hon svarade att gud vad skönt anna att höra att du oxå ibland inte orkar gå upp på morgonen och springa. haha ja jag är oxå männsklig ibland ;). 
 
men grit passet gick bra. det va precis lika gris jobbigt som det ska va. alla gav verkligen järnet och det va ingen som fjösade. så himmla härligt att se. det va jag och en tjej som tävlade i när vi sprang fram och tillbaka som idioter. det va riktigt härligt. men precis lika mycket som det va härligt så va det fruktansvärt jobbigt. svetten forsade, mjölksyran va uppe till öronen och jag flåsade så att jag trodde att jag skulle dö. men vi krigade oss igenom och sen va det över. känslan när passet är över är värt hela passet tio gånger om. 
 
jag vaknade upp i morse med en träningsvärk i rumpan som är helt horibel. jag som trodde att det mest bara va ett fett klump som satt fast på kroppen men det är tydligen nån muskel nån stans där under som har fått träna igår ;). och va dagen bjöd på spinning på morgonen för en instruktör som va helt fantastisk. han va en riktig energi knippe som började med att berätta att han inte brukar köra pass så här tidigt på morgonen och kände sig lite trött men att vi skulle ge gärnet i alla fall. han va en riktig schlager fantast/älskare. när han inte spelade schlager låtar så va det en smurfhits och lady gagas bad romance. när en ny låt kom skulle man gissa på vad det va för låt om man gissade rätt behövde man inte lägga på mer motstånd ( eller nej det stämmer inte). sen när lady gaga kom skulle man kunna dansen i refrengen. haha han dansade på cykeln och sjöng med i alla låtar. haha helt plötsligt så stängde han av musiken för att han ville höra om vi flåsade. han va så himla rolig och bra så man kunde inte göra annat än att skratta. man glömde nästan men bara nästan hur jobbigt det va. man kunde inte annat än att bli på ett så jävla gott humör när man gick från passet och när man åkte till jobbet.
 
sen va det bara att åka till jobbet och kriga och det va lite blandat idag. både bra och jobbiga kunder. men ja det är så det är. det är det som gör mitt jobb till vad det är. men jag kan nu meddela att jag känner mig som en fiskätande människa jag har nämligen både igår och idag och ja kommer att ha hela veckan fisk till lunch. och ja det är faxist riktigt gott =). jag känner mig så himmla nöjd med mig själv.
 
när jag kom hem så kände jag att det är ett kanon spring väder och jag kommer inte hinna springa i morgon efter som vi ska ha ice age kväll med kladdkaka och allt gott till. så jag tänkte att nu ska här ut och springas. jag pressade mig själv riktigt bra och kom i mål på en riktigt bra tid tyckte jag. 5km på under 25 min. med tanke på att det går upp och ner som ett dragspel så kände jag mig riktigt nöjd =).
 
men nu blir det sängen och sen upp i morgon. 
men ha det såå bäst :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0