härligt

idag har jag haft en härligt ledig söndag. som gick alldeles för fort. jag har inte gjort så mycket nytta utom mer nöje. jag började dagen med att vakna dock ut av väckarklockan men jag kände mig ändå pigg och glad. 07:30 ringde klockan och det va dax att börja dagen med frukost. det blev det vanliga gröt med mosad banan. till det ett äpple och ett päron. sen tog jag det lugnt åt frukost i lugn och ro. kollade på nyhetsmorgon och packa ner mina saker. åkte sen in till sats medis med 9 bussen. jag hade bokat in mig på ett Grit Plyo pass. dock va ej denna andreas wilson kopia där men det gick bra i alla fall ;)
 
men sjäva passen va super kul. mycket stud och hopp vilket jag älskar. men sjukt jobbigt. hon instruktören är typ två huvuden kortare än mig men hoppar minst 2 meter längre och högre än mig och har så sjukt mycket energi att det smittar av sig till typ alla. det va 30 intensiva, svettiga, jobbiga och roliga minutrar. sen åkte jag hem och tog det lite lugnt. gick ner till ica köpte lunch till nästa vecka. kollade på vinterstudion så såg när både damerna och herrarna tog silver. super kul för dom. drack mitt kaffe och åt sen lunch. fick ett pling i mobilen och såg att jag hade gått från reservplats på Cross Trainingen till en plats idag på sats haninge kl:17:00. 
 
gick sen ner till sats och körde ett 55 min långt Cross Training pass. det va sjukt jobbigt. jag har bara kört det en gång tidigare och det va på globen. då va jag inte riktigt beredd på vad det skulle vara men nu visste jag och jag va redo. men man är aldrig riktigt redo på hur jobbigt och svettigt det kommer och bli. men såå kul. det är blandande känslor. glädjen kommer nog mer sen efter för när benen, rumpan brinner och svetten forssar i ögonen ja då är det inte kul. men när det är klart då är det kul :). det är då det känns bra och man känner sig nöjd med sig själv. inte när man känner sig helt död kollar på klockan och inser att det är va 30 min kvar av blod, svett och mjölksyra.
 
men för den som inte vet vad Cross training är så kommer en lite lätt instruktion här. efter uppvärmningen som är att springa runt som en ididot så är skulle man ta en stång med valfri vikt. sen ska man göra 10 lyft med stången över huvudet. 15 roddar det är när man lutar sig framåt och drar stången emot sig. sen 10 upphopp. sen börjar det om. man ska hinna med så många rundor som möjligt på 8 min. sen är det en mikro vila innan det är dax för dom olika statioerna. det va ganska många olika stationer där man skulle göra olika saker i 40 sek. vila 30 och sen byta. när man hade gått ett varv runt så är det ny övning där man ska ta fram stången igen. då va det två övningar och med stången och sen utfallshopp så många man kunde hinna under en viss tid. sen va det en mikro vila innan det va dax att göra att stationer ett varv till men nu i 30 sek och sen 10 min vila. sen va det 45 sek och 30 sek vila. sen va det klart. om jag va kaxig i början så va jag nu helt död. 
 
sen gick jag hem i myrsteg. duschade och dog på soffan. roppade efter min polska städare/hembetjänt. men fick inget svar. kom på att nej men juste det är ju jag som är den ;). så ja om jag ville ha nån mat idag va det bäst att fixa det själv. blev en sallad med ägg, avokado, räkor och en massa grönsaker. 
 
så nu ska jag lägga mig ner på soffan snart igen och dö.
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0