måndag

idag har vi en måndag som så många andra måndagar. men denna måndag är jag ledig som så många andra måndagar oxå :). men detta är den sista :( . känns jätte tråkigt men samtididgt skönt. för jag skainte jobba några med söndagar och det känns jätte skönt men det betyder ju oxå att mina lediga måndagar försvinner. men igår så hade jag min sista jobbar söndag. det kändes lite konstigt. lite sorgligt men ändå skönt. jag jobbade men våd nya tjej som ska börja sommar jobba hos oss. en pigg och glad tjej som vill lära sig allt. jag försöker och förklara allt som jag kan komma på. men det är ju svårt och ta in allt men än så länge så går det jätte bra för henne. haha men hon moppade på ett ganska så roligt sätt och det sa jag till henne oxå ;). 
 
men ja idag har jag då min lediga måndag och vad har jag hunnit med. jo jag började med att åka ner till stallet brr kallt. red ut mockade fixade och gjorde klart allt. sen tog jag mina ben och gick ner till tåget för att åka in till globen. lyssnade på min favo silfverbielke och somnade. jag missade inte bara vad han gjorde utom även min station. suck... jag vaknade upp älvsjö tänkte perfekt nästa ska jag av. jag vaknade sen upp årstaberg där jag skulle gå av. ja men jag vaknade upp när vi åkte därifrån. typisk. bara att åka in till södra station och vända där. tyr att jag hade ganska gott om tid. skulle vart på plats 11:30. men va där 11:40 klassen började inte fören 12:00. så jag hann så det va skönt. men passet gick kalas bra. det va ett gallat pass den här gången oxå och det är lite kul för nu har jag kört den som vi kör nu i snart 3 mån så då hinner man tröttna på dom. men samtisigt är det skönt för man vet vad det är man ska göra. men dte är kul med nytt för man hittar nya små muskler som har legat i dvala allt för länge ;)
 
sen åkte jag hem lyssnade på silfverbielke och fick såklart backa flera hack så att jag kunde lyssna på det som jag hade missat. vilket va en hel del. sen blev det att äta lite och sen har jag vart ute och gått en promenix innan det blev allt för kallt och framför allt mörkt com i en säck. så det va jätte skönt.
 
nu äter jag min speciall gröt med ja gröt så klart rått ägg, mosad banan, kokosolja och kanel. mums :) rått ägg tänker ni nu men kan det verkligen va gott anna. ja jag lovar det är det. man har i det när gröten börjar och tjockna och så rör man runt det. så det är inte som att äta gröt och ett rått ägg. 
 
sen ska jag tagga till för att åka tillbaka till stallet. men jag är allt annat än taggad. jag känner bara för att ligga i min soffa under en filt och bara somna till ljudet av tv:n. men nej det är bara ocg ge sig ut skotta fram bilhelvetet och sen åka ner.
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0