mer snö

gud vad det ska snöa för att sen töa för att sen snöa igen för att sen töa igen och ja så fortsätter det så. och ja nu snöar det igen. jag vill inte ha nån mer snö. det är ju inte bara snö det är tung och jobb-skottad-snö. men ja då behöver man inte gå till gymmet den dagen i alla fall ;). men usch nej nu får det va bra. nu vill jag ha vår. jag vill ute och springa i skogen. krocka med mina rådjur och bara känna hur pulsen stiger och svetten rinner. känna känslan av lycka, glädje, energi och ett sju helsiket jävla anamma. 
 
men ja vad har jag åstakommit dom här dagarna. jag har jobbat och slitit. hjälpt både snälla, jobbiga, extremt jobbiga och konstiga kunder. det är ju dom jobbiga som man mins och som man bara känner men är du helt skön i huvudet eller. men det är dom goa glada som man orkar dagen för. dom som kankse är extra roliga eller bara tacksamma och normala =).
 
sen har jag tränat som en galen gnu. i onsdags så blev det dubbel pass med SatsPowerStep och sen Grit strenght. det va lika jobbigt och svettigt som vanligt. men det är kul med steppen för jag kan koreografin bara bättre och bättre. lär mig att lyssna på vad vi ska göra och inte bara kolla på vad instruktören gör och sen i ett desperat försök att försöka och göra lika dant men misslyckas nånstans i början och sen riktigt aldrig komma tillbaka. haha men jag krigar på. även en anna med två vänster fötter kan lyckas och lära sig ;). sen va det dax för mitt mördar Grit pass. ja och det va lika sjukt jobbigt som vanligt. men jag det är ju ändå samtidigt så kul. jag tror att jag klarade av och göra några fler burpees och upphopp än innan. även om arslet är i vädret fast det ska va mot marken och armarna hönger som två döda sillar längst med kroppen fasten dom ska va så högt upp i hoppet att man ska kunna hoppa igenom taket. och ja det där hoppet ska vi nog inte ens tala om det är inte ens en hopp emot slutet utom mer som ett desperat försök till att göra vågen när jag sitter på globen horse show och den kommer tillbaka till en för 511 gången och man bara typ lyfter ett finger. man hade fått använde vikter för att vå ner arsler emot marken, lyftkran för att få upp armarna och sen eld i baken+trampolin för att få till det där hoppet. för att sen börja om för att få till ett till och sen 6 till efter varandra.
 
efter detta pass blir det att krypa till duschen och försöka och inte ramla ner för trappan på väg ner dit. sen blir det hem och dö i soffan för att tvinga sig till sängen för att dö där. men det är ju helt klart värt det. specielt dagen efter när träningsvärken väcken än innan mobilen gör det. 
 
i torsdags så va det ju dax för bodypump med denna träningsvärk svar ja. passet gick ändå bra. benen skrek, arslet skrek, armarna hängde som filmjölk. men det va bara och kämpa på. instruktören jennifer som jag för övrigt tycker är bäst får en att ta i lite till när hon kommer springandes emot en och skriver att man ska kämpa på. haha bara att man ser att hon kommer emot den gör att man tar i det där lilla extra för att sen dööö när hon går därifrån. men jag klarade nästan alla armhävningar på tå. men bara nästan inte riktig alla. men det är kul för när jag började kund ejag knappt göra en nu kan jag göra några fler i alla fall ;)
 
i dag som då är en fredag. började jag med att åka till gymmet igen :) härligt för att köra ett 45 min svettigt cykelpass. även det känns bättre för att nu kan jag programmet och hon ida tror jag att instruktören heter är oxå grym på att få en att ta i lite till och ja det gör man ju såklart. men innan det så säger han som öppnar upp att ja nu har vi flyttat om lite så att damerna byter om bland herrarna och herrarna blad damerna. jaha tänkte vi och gick in till herrarna och kollade oss omkring. det är mycket finare inne hos oss tyckte jag. det skulle va hantverkare inne hos damerna så det va därför som dom hade bytt idag. det som märkest mest att vi va inne hos herrarna va bristen på speglar. för när cykelklassen va klar där det är mest tjejer som går och alla dessa tjejer då ska duscha och sen sminka sig och dela på typ en fön. ja då blir det lätt trångt. och då gäller det att ha gott om tid och vassa armbågar. 
 
sen åkte jag till jobbet och krigade. idag va det även M-Ls sista dag på Synsam Tyresö. ( min kärra mamma) det känns lite konstig både för henne och för oss för hon har ju vart här så länge i 10 år tror jag. och det är ju ganska så länge. vi kommer ju såklart att ses men inte på jobbet. jag kommer och sakna att kunna bolla idér och allt sånt. men nu kan vi ses som mor och dotter och inte bara som kollegor. men jag tycker att det har gått jätte och jobba tillsammans under dom här 6 åren som jag har jobbat där. vi har gjort klart allt från början att på jobbet så är vi arbetskollegor och inte någonting annat. men hon ska börja jobba i nynäs och det kommer och bli jätte bra för henne. slippa åka så långt varje dag och kunna åka buss till jobbet :)
 
men nu ska jag kolla lite på tv det blir sängen.
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0