tisdag

idag har vi tisdag och det betyder tisdags cykling. och jag tänkte att jag inte skulle skriva om mina svettningar under mina träningar. men ja just nu är jag inne i en tränande fas i livet och då blir det mycket träning i bloggen oxå. och när jag tränar så tränar jag ganska så svettiga pass ;). och det är det som jag tycker är kul och har mycket utmaningar. om jag går från en pass och inte känner mig svettig då skulle jag bli extremt besviken. ja om det inte är bodybalance för det är jobbigt på ett helt annat sätt. men detta cykelpass är extremt roligt intensivt, jobbigt och ja så klart svettigt ;).men nej jag skulle inte skriva om svett i detta inlägg. så ja vad har jag mer gjort idag förutom att träna ett cykel pass på morgonen.
 
jo jag har jobbat och det gick så bra så det va järn jänget som va på plats. jag, ninna, sofia och helena :). har det så kul och mysigt på jobbet just nu. idag kändes som en bra dag att jobba. igår va en sån där jätte jobbog måndag. inte bara för att det va just måndag utom för att det va en jobbig måndag med jobbiga måndags kunder... stort suck. men idag va det tisdag med härliga och glada tisdags kunder =)
 
men nu ska jag inte göra så mycket mer än att ta det lugnt kolla lite på tv, packa ner träningskläderna och sen sova. jag är bara sååå trött hela tiden. igår va jag måndags trött även om jag fick sovmorron för jag va inte ens ute och gick innan jobbet. utom jag fick sova till nästan kvart i åtta. och det är länge. men jag va ändå trött och seg.
 
nej jag vet inte om jag är vinter trött eller vad det är. men aja ska försöka och pigga på mig,
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0