tre goda ting

idag har jag vart ledig och har hunnit med ter goda ting som alla började på S. Stallet, Springa och Sats. om man ska skoja till det lite så är det kankse fyra S för det blev att köra ett Grit Strenght pass.
 
men ja jag började då min dag med att åka ner till stallet. mockade fixade och red ut i snön. det va ett riktigt bra och mysigt väder idag så det va härligt. sen åkte jag hem åt lite och bytte sen om till spring kläderna och gav mig ut i det härliga vädret. det va så skönt att komma ut och springa en runda. det känns så bra oxå att det inte gör ont. jag kände värkligen ingenting i vaden och det känns så himmla bra :). jag är på väg tillbaka. springa, springa, vår, vår =). men ja det känns ju samtidigt att det är nästan 2 månader om inte mer sen jag sprang nästan varje dag. nu tar jag det väldigt lugnt i början springen absolut inte två dagar i rad och har kortat ner rundan. haha vilket kankse är bra för det är jobbigt nog som det är. gud det är jobbigt i både benen och i andningen. jag känner verkligen att jag inte orkar och det är blandande känslor. både tråkigt för jag känner att jag har tappat lite kondis men samtidigt så vet jag ju varför som jag har gjort det och jag vet att den där bygger jag snabbt upp igen. jag är bara glad att jag kan springa lite lätt igen.
 
jag har ju försökt och hålla igång med hjälp av cyklingen men det är absolut inte samma sak. det är så mycket jobbigare på olika sätt. men det är ju det som träning ska vara jobbig.
 
men ja efter min spring runda så blev det till att städa här hemma. jag ska få fin besök till helgen och för att vi inte ska behöva åka in till sjukhuset pga andnöd så va det bäst och städa bort allt damm och allt grus i hallen så nu är det rent och fint här hemma. 
 
sen gick jag ner till gymmet och körde ett Grit Strenght pass. gud att 30 min kan va så fruktansvärt jobbiga. haha jag trodde att jag skulle dö. men det gjorde jag inte som tur va. men gud vad jobbigt det va. och dessa armhävningar tar död på mig. plankan som är den sista övningen ja den ska vi inte ens tala om fy fan. man står som en pyramid med arslet i guds arsle och näsan i golvet och armarna ja dom glover bara mer och mer i från varandra lixom fötterna så man står som ett X. fast mer som ett pyramid X. haha och nej det är absolut inte så man ska stå.
 
sen blev det att gå hem och vad sakta det gick. jag va så trött i benen att jag aldrig trodde att jag skulle få komma hem. men hem kom jag och in i duschen. men jag mer klättrade än hoppade in i badkaret. typ som hampus gör på morgonen när han är trött då är det ben för ben i stället för ett spänstigt hopp.
nu har jag ätit middag. det blev kyckling file som jag stekte och hade i lite kesella emot slutet och till det blev det en god sallad. nu blir det till att döö i soffan och sen dö i sängen så att man orkar upp i morgon.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0