utgång

min lördag började 07:30 med att klockan ringde. dax att kliva upp och börja dagen. jag började min dag med en ordentlig gröt frukost med både mosad banan i och blåbär och hallon. det blev super gott. sen åkte jag till sats älvsjö för att köra ett dubbeln pass med först Bodypump och sen Grit Cardio. i bodypumpen så va det en blandning av nya och gamla låtar från olika pump releaser. så det va jätte kul. några va riktigt jobbiga benen och rumpan fick sig en ordentlig omgång. jag hade ju redan träningsvärk från dagen innans så både låren och rumpan skrek redan i första knäböjen men det va bara och kämpa på :). sen va det dax för Grit cardio och det va precis lika jobbigt och svettigt som innan. dessa burpees idioten va lika jobbig som alltid. men gud så kul det är :).
 
sen åkte jag hem och åt en lite snabbt och gjorde mig i ordning samtidigt som jag åt, sminkade mig och klädde på mig party kläder. för det va utgång på ingång. åkte sen ner till ösmo för att möta upp brudarna på ica för att köpa taco. fick även i uppdag att möta upp två kompisar till izza som skulle med. vi hittade varandra och gick tillsammans till ica. sen gick vi hem till izza och marcus hus som dom har köpt och det va jätte fint. så mysigt så. jag tror att dom kommer och trivas bra där. sen åt vi taco, semla och hade lite förkrök medans vi gjorde i ordning oss. och åkte sen in till stan vid nio för att möta upp sara och en annan kompis till izza. jag fick åka lyxbil med madde medans dom andra åkte tåg :).
 
vi började kvällen på ambassadeur. vi va ju där ganska så tidigt så när vi kom va det inte så mycket folk. men det fylldes på och sen va det bara upp på dansgolvet och köra klackarna i taket. haha eller ballerina skor som vi nu mer kör på ;). sen drog vi vidare till kristallen och partade vidare där. det blev en hel del dans, skutt, hopp och skratt. sen åkte vi hem och stannade så klart till på McDonals och åt en sån här hälsosam middag nr.2 som man kan få på under 1 min. men jäklar va gott det är när det är så sent och man är både trött och hungrig efter x-antal timmar på dansgolvet. 
 
men gud vad trött jag va när vi kom hem. det va bara av med sminket och krypa ner i sängen skavfötters med sara. vi låg och pratade en stund innan vi somnade. jag somnade på en gång och vaknade första gången vid typ 7 sen vid 8 och halv nio gick jag upp och drack lite vatten och satte mig sen på soffan. kände mig lite trött la mig ner och somnade om. vi vaknade inte fören vid 11. hjälp jag vet inte när jag sov så länge senast. haha måste ha vart jätte långe sen. men gud så skönt det va. både jag och sara kände oss pigga med tanke på hur sent vi kom i sängs igår. sen blev det frukost och att kolla på herkules. haha stadard både jag och sara kan alla repliker och sånger utantill. vi satt och snackade en massa innan hon åkte hem vid 2 tiden.
 
efter det har jag vart ute på en uppfriskande powerwalk på 8 km. härligt att komma ut lite och känna frisk luft och  röra lite på fläsket. sen har jag inte gjort så mycket mer. bara tagit det lugnt kollat lite på tv och ätit middag. 
nu blir det bara att ta det lugnt krypa ner i soffan under min filt och bara chilla. ladda upp batterierna för en ny arbets och tränings vecka :)
 
men ha det sååå bäst
 
gröt frukost med mosad banan, blåbär, hallon, kanel och en klick kokosolja
                       
mys champagne med brudarna                                          
                     
lycka är att få ett stort vinglas på krogen :)            
             
puss sariih och carlsson           
             
haha vad spanar jag in för någonting?? ;)               
en glad carlsson
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0