äntligen

äntligen så är det fredag och jag är ledig i helgen. ååå det ska bli så skönt. jag ska bara ta det lugnt och försöka ta lite sovmorgon och såklart träna :).
 
men ja i onsdags så va det dax för dubbelpass med först SatsPowerStep och sen Grit strenght. för nu har sats gått från julschemat till vår schemat så nu kan jag köra mina dubbelpass igen. men gud vad jobbigt det va. haha bara efter stepen så trodde jag att jag skulle dö. hade glömt bort hur mycket upp och ner det va på det passet. sen har jag var det ett tag sen osm jag gick på det passet. för onsdagen innan va jag sjuk och innan det så va det annandag jul och lite sånt. men idag då fanns båda passen på schemat. sen va det ny koreografi på griten ååå herrigud säger jag bara. den va sjuk jobbig. sen är det jobbigt när man inte vet hur det ska va och när man ska ha vad på stången. haha jag kan säga att det va jag och betydligt många fler som hade benvikten när det va dax för frivändningar. det är när man tar upp stången och flippar den upp och sen över huvudet på raka armar. haha det går inte men den vikten som bara ska upp och över huvudet för att hamna på ryggen. så ja det va bara och byta ;). men sen gick det bra. svetten sprutade, snoret rann, hjärtat dultade och flåset va på max. men ja det är så det ska va =)
 
sen blev det bara hem duscha, äta och dö i sängen. 
torsdagen va det dax för torsdags pumpen. med träningsvärken smärtande i benen och armarna efter gårdagen va det bara att bita i hop och köra på. men det kändes ändå bra. jag va sjukt nöjd över mig själv. kände mig ändå pigg kunde lassa på lite mer på benlåten och på rygglåten. och armhävningarna klarade jag nästan alla på tå. eller jag han nog inte med att göra alla som man skulle hinna med att göra men dom jag gjorde gjorde jag på tå. eller kankse inte dom två sista. men aja nästa gång då jävlar ska alla va på tå (eller kankse inte). 
 
sen blev det hem duscha, äta och dö i sängen. haha underbart ;)
 
haha och ja nu kommer ni tycka att jag är galen och jag tror att det är precis vad jag är. för imorse klockan 05:10 japp du ser rätt 05:10. ringde mobilen inne på toan för att jag skulle komma upp och ur sängen. där inne låg spinning kläderna och väntade på mig. hehe jag tänkte nämligen att det skulle ju kunna va lite kul och köra ett cykelpass såhär på morgonen innan jobbet. det va inte lika kul när klockan ringde. men jag kämpade mig upp och in till stan. haha för nej det fanns inget pass i haninge utom åkte till medis. men det är ju nära till tyresö sen. detva jag och ganska många fler som stod utanför medis 06:30 och väntade på att dom skulle öppna. för cyklingen började 06:45 och höll på i 45min. det va ett par långa och svettiga minuter. haha som vanligt när det kommer till cykelpassen så är det mycket uppförsbackar och mer motstånd skriver instruktören och man bara känner är du helt dum i huvudet mer motstånd jag håller ju på och döööör. medans svetten sprutar och man flåsar så mycket att man knappt hinner andas, benen skriver mjölksyra och min undermedvetna carlsson säger att ja du får skylla dig själv jag sa ju att det va en dålig idé och att du aldrig kan lyssna på mig. kommer jag lyssna på henne näsa gång?? hahaha nej jag tror inte det ;). men det är såå värt det när det är klart och man kan börja andas normalt igen. hoppa av cykeln och gå till duscharna och känna sig såååå jävla duktig och nöjd med sig själv.
 
sen blev det att åka till jobbet och arbeta hela långa dagen. men jag kände mig ändå förvånandsvärt pigg. julgranen fick åka ner emellan kunderna. vi sålde bra. hade trevliga och roliga kunder så ja hela dagen kändes bara så där bra en fredag på jobbet kan kännas. 
 
dubblpass dax
 
             
 
mitt horoskop idag
            
 

Kommentarer
Postat av: m-l

Du är fan inte klok. Gå upp 5:10 för att åka in till stan och träna. Att du orkar. Men du är så duktig.

2013-01-12 @ 11:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0