Argo

igår han jag med ganska så mycket. tyckte jag i alla fall ;). men jag började dagen men en ordentlig gröt frukost med mosad banan och en klick kokosolja. sen åkte jag till sats i älvsjö och körde ett dubbelpass med föst Bodypump och sen Grit Cardio. haha men jag kände redan när jag skulle tvinga mig ur sängen på morgon vilken fruktansvärd träningsvärk jag hade i ja typ halva kroppen efter gårdagens Grit Strenght pass. rumpan och låren tror jag skrek mäst och högst. men jag tog mig upp fick till och med på mig skorna och kunde åka.
 
men passen gick bra. trots träningsvärken som skrek och kämpade emot alla typ av knäböj. men trots det så kändes det helt okej. sen kom vi till cardion. ja nu viste jag ju vad det gick ut på. nämligen att svettas och flåsas så mycket som möjligt. det gjorde vi allihoppa så flitigt så. efter dom passen så kände jag mig mer död än levande. jag orkade inte ens springa till tåget utom bestämmde mig för att ta nästa redan när jag satt och försökte att återhämta mig och få tillbaka den vanliga andningen inne i omklädningsrummet. sen gick jag sakta men säkert till tåget i en väldigt lugn och sniglande tackt. blev till och med irriterad på mig själv över hus sakta jag gick. som en jävla söndags lirare ute på en strosande promenix mitt på drottningatan. så då försökte jag få upp tempot lite men det va som när jag va liten och piskade på den där sega ponnyn anntingen så ignorerade den dig, sparkade i väggen för att sen snigla sig fram igen, eller så gjorde den som i mitt fall gick lite fortare några steg för att sen dö igen och gå i det sniglande tempot igen. men jag tackar gud eller kanske sl:s spärrvakt eller vem det nu är som är rulltrapps ansvarig. för att dom för just denna dag hade satt på rulltrappan och att den inte bara va på den gick upp oxå. helt otroligt. men det va sjukt skönt att få åka rulltrappa upp för älvsjös mördar trappor.
 
men ja sen åkte jag hem för att sätta fart med stort F. för nu va kl ca :13:08. jag skulle åka ner till ösmo med 14:12 bussen från centrum. så jag slängde mig in i duschen och här va det inte tid för att stå och skvala inte. nej schampot åkte på samtididgt balsamet nästan. sen skulle jag hinna äta nått oxå. så blev att göra mat, klä på mig, sminka mig fönahåret typ samtidigts om jag fixade maten. när maten va klar så kände jag men gud vad snabb jag har vart nu. så jag kunde äta lite lugnare men med ett tempo. sen va jag klar och redo för att åka ner till ösmo.
 
för jag skulle nämligen åka hem till maddes mamma sussie för hon hade ett litet ljusparty :). för er som inte vet vad det är så är det en säljare från PartyLite som kommer och visar upp en massa fina saker och en massa doftande doftljus. sen gäller det att inte köpa allt ;). för man vill ju typ ha allt. men det är lite som doftljusernas variant av tupperware. mycket bättre lite dyrare. men jag köpte ett kitt av massa doftljus så nu jävlar ska här doftas se i min lilla lägenhet. till det så blev det fika med kakor, kladdkaka och kaffe med mjök. sen stannade jag och madde kvar en stund och kom fram till sen att bio kankse skulle va trevligt för det va ju trots allt lördag och ja jag hade ju inget bättre för mig och det va ju inte direkt så sent.
 
så vi kollade runt på sf.se och hittade en film som vi både ville se och som gick vid en bra tid inte för sent och inte för tididgt. det blev att kolla på Argo. jag hade ingen aning om vad den skulle handla om men den hade fått bra kritik. men ja jag vet ju aldrig med dom där gamlingarna som sitter och tycker och tänker. innan det så skulle maddes mamma och hennes vännina lotta äta och frågade om inte vi ville äta med dom. och det ville vi så vi blev bjudna på mat. och vad god den va sen då. helt otroligt super god. man kunde ju nästan inte sluta och äta ;). Paella hette det och ja det måste jag försöka och göra om här hemma. inte för att den kommer och bli lika god men man kan ju alltid försöka. efter maten åkte vi in til heron och gjorde oss redo för bio. vi va ju inte direkt ensamma på heron. gud det va helt galet mycket folk brukar aldrig va så mycket folk där men ja nu hade alla bestämmt sig för att gå på bio och just på heron oxå. vi fick inte ens plats i garaget utom fick ställa oss på mio paekeringen utomhus.
 
men filmen sen va. gud den va helt sines sjukt bra. en riktig nagelbitare. jag rekommenderar alla att gå och se den. anntingen på bio eller sen när den kommer ut på dvd. jag kommer lät och se om den sen på dvd. så bra va den :). den hade allt. en handling, ett budskap, spänning, humor, ett sjukt bra slut och den va baserad på en sann historia. bara det gjorde ju halva filmen. sen utspelar sig filmen i iran och dom hade fångat både det iranska landet och folket och deras sätt att se på amerikaner så himmla bra. nej den va bara så sjukt bra. jag säger bara ordet se den. du kommer inte och ångra dig. 
 
men ja sen efter bion va det hemgång på ingång. fick skjus hela vägen hem till dörren så skönt så :). då va det av med sminket och direkt ner i sängen för att få min skönhets sömn ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0