Grit Plyo

jag har länge funderat på att prova den andra klassen i Grit familjen. men det har aldrig blivit av. för jag brukar ju köra Grit Strenght och så har jag kört Grit Cardio två gånger. men det är inte så konstigt för den har typ bara körts tre gånger på älvsjö som jag kör den på. men så till idag så hade jag bokat in mig på ett Grit Plyo pass på medis till 10:15. klockan ringde och jag gick upp dressade på mig och åt frukost i lugn och ro. laddade upp ordentligt med gröt med mosad banan i och en klick kokosolja. drack rikligt med vatten. åkte sen lite små nervös in till medis tänkte hur ska detta gå. jag är ju som kankse inte riktigt alla vet ganska så mesig ut av mig för nya saker (tro det eller ej). men jag va nog mest rädd för att jag inte viste om jag skulle orka och för att jag inte direkt viste vad passet skulle innehålla för övningar och sånt. det jag viste att de va mer hopp och studs än vad det är i Strenght då det är mer tungt med skivstång.
 
men jag tog mig in och fram utan att vända om hem och gömma mig under min soffa i allt fluffigt och hem trevligt damm. vi skulle della upp oss två och två. bara detta får mig och vilja vända hem. nu ska man lite fort hitta nån som man ska träna med när man inte känner nån. men jag hittade en snabbt som stod brevid mig och hon såg lite rädd ut som jag. så jag sa typ hej ska du och jag bli kompisar ;) hon hette för övrigt sanna om jag inte mins helt fel. hon va helt guld för hon hade bara kört Plyon en gång tididgare och det va ganska så länge sen så hon kunde det inte eller så bra. det va skönt tyckte jag för då kunde vi va lika dåliga tillsammans. 
 
men salen fyls på och som alltid så kollar man sig lite omkring för att se vad det är för människor man har omkring sig. så nästan precis till vänster om mig så står det en kille som är så sjukt lik Andreas wilson. ja asså om det inte va han så har jag precis sett hans dubbelgångare för så likt va det. jag tycker ju att han är så jävla snygg och ja denna kille va precis lika snygg som han. INTE STIRRA ANNA!!!! diskret titta.... hör jag hur min inre carlsson skriker till mig. hur mitt yttre carlsson lyckades ja det vette fan. men jag försökte och höra när han pratade för jag vet ju typ hur han låter efter att ha kollat på ex antal filmer där han är med. men jag hörde inte så bra för det va både musik och instruktören i högtalarna ;). försöker och snegla lite till men det va inte helt lätt för han stod på samma sida som jag hade det vart mitt emot så hade det vart lättare. nu va jag ju tvungen och vrida på hela huvudet ;). 
 
men själva passet gick jätte bra och gud vad kul det va. varför har jag inte provat det tidigare. det va mycket hopp och studs över lådan och det va jätte kul. men såklart jobbigt men det ska det ju va. så japp det kommer jag helt klart och köra flera gånger. för hoppningvis kanske denna andreas kopian oxå kommer flera gånger så att jag kan studera om det är han eller en sjukt lika snygg kopia. haha bara det är ju värt att gå på passet fler gånger ;) 
 
hahaha åååå men gud det höll jag ju på och glöma. jag har fått en sån otroligt sjuk lapp i brevlådan av mina grannar som bor under mig. dom stör sig helt enkelt på att min mobil väcker dom på mornarna. eller det är nog mer själva vibrationen som väcker dom för jag har den liggandes på golvet helst en bit bort oxå så att jag ska komma upp och ur sängen för att stänga av den. eller så har jag den liggandes i badrummet. men jag måste säga att jag tycker att dom är lite känsliga. dom har ju haft fester och spelat hög muisk har jag klagat...nej. men dom klagar så gärna på att dom vaknar av min mobil. men det är ju säkert inte så att dom inte kan somna om sen igen. hallå tänk på mig då jag måste ju lixom gå upp då. jag kan inte somna om och glatt sova vidare. det är ju betydligt mycket mer synd om mig än vad det är om dom. sen ska som säkert ändå upp nån gång ;) dock kankse inte en lördags morgon kl:05:40 men det är bara en liten detalj ;). haha nej men dom kanske kan snickra i hopp en liten pedestal till mig som jag kan ha i lägenheten som jag kan lägga mobilen på så att dom inte störs ut av den. 
 
haha men nu vet i alla fall jag vad jag ska göra nästa gång dom har haft fest och spelat hög musik. jag ska ställa kl på 05:00 och sen ligga och sätta den på snooze ända fram till kl:07:00. så ska vi se hur möra dom är sen. men tillsvidare får jag väl lägga den på nån tröja eller nått sånt... eller inte. kankse kan va så snäll och lägga den på mattan. hmm jag får se. kankse kan gå ner och förhandla med dom om vad jag kan få ut byte. jag skulle ju behöva få upp lite hyllor (som jag dock ej har köpt än).
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0