hatar

usch vad jag bara hatar och va förkyld för man är inte sjuk man är bara krasslig. man går mest bara runt och hostar, harklar och snorar.. inte kul. jag hatar det. jag har kört med vitlöksdieten med te. som består ut av valfrit te helst ett som är jätte gott för resultatet kommer och bli allt annat än gott. sen är det valfri riklig mängd med pressad vitlök, valfri mängd med ingefära, honung och sen mjölk. sen är det bara att hålla för näsan och dricka upp allt. det är super äckligt men det brukar hjälpa. eller jag kankse bara inbillar mig att det kommer och hjälpa.
 
men ja efter att ha gått på min vitlöksdiet så va jag igår redo att åka till gymmet igen ;) tyckte i alla fall jag. om en normal människa hade tänkt så hade den nog hållt sig ifrån gymmet en dag till. men nu är inte jag norma. utom mer åt det galna hållet och jag hatar och va förkyld. jag tycker att anntingen så ska jag va sjuk eller så ska jag va frisk. det här mitt emellan är bara sååå onödigt. men ja det va inget cykel konditons pass utom mer stå stilla och lyfta stången upp och ner pass. så jag tänkte att det kommer nog och gå bra. och bli rja värre ja då blir jag i alla fall sjuk. och det blev jag inte asså värre. jag håller fortfarande bara på och hostar och snorar. sååå drygt.
 
men ja idag är jag ledig skönt. så jag började dagen med att åka till stallet och pussa på liten frukt. sen åkte jag hem och nu blir det att ta det lite lugnt ett tag och kolla lite på tv fixa lite här hemma och sen åka till gymmet. har bokat in mig på ett pass här i haninge så det är skönt =)
 
men så länge
ha det såå bäst
 
kan även meddela att jag har köpt nya träningskor ett par nike free dom är så lätta och såå sköna. det är nästan som en barfota känsla. jag är bara sååå supernöjd. haha jag har en känsla av att jag kommer och leva i dom här skorna hela våren och sommaren. jag kommer och ha dom på gymmet, till och från, när jag ska åka in till stanoch shoppa, när jag ska åka till stallet, när jag ska ut och gå, till och från jobbet haha ja kanske till och med när jag ska ut på krigen. haha för det är då ett par bra dansskor är bra och ha på sig ;)
 
nej men kort och gott jag älskar dom. skönare skor får man nog leta efter :)
 
             
 
mitt speciallar te här utan mjölk
         
             
sen kan man skoja till den och ha i lite mjölk i ;)
       
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0