jobbat

ja min tanke i morse och igår va att jag idag skulle ut och gå innan jobbet. hade ställt kl på 06:00. den ringde och jag kände mig som nån stans mellan 100 och döden. eller som att jag hade blivit överkörd av ett tåg. kroppen ville bara inte gå upp. jag va såå sjukt trött så jag ställde helt enkelt om klockan till 07:00. tänkte att en timmes till sömn kankse kan få liv i den här gamla kroppen. det gjorde det inte. när klockan ringde så kände jag bara snälla döda mig nån. jag somnade om glömde och ställa om klockan och vaknade inte fören vid 08:30. kände mig inte dirket jätte pigg snarare ännu tröttare. men gud nu kan jag ju inte sova längre och nån promenix ja det kan vi ju bara glömma. blev en lite längre frukost hemma innan jag åkte till jobbet med 10:19 bussen. skönt att ha nära och inte behöva åka så tidigt.
 
i början på jobbet kände jag mig jätte trött och lite små groggy. jag vinglade till några gånger men efter ett tag så blev det bättre. vi städade och fixade. sen blev det att äta lunch och kolla på vinterstudion på svtplay. det är kul att hanna tycker att det är kul och kolla på sånt och hon är ganska bra på att se vem det är som åker så det är kul. men vi höll på ett tag att gissa vart dom va nånstans. eller i alla fall i vilket land och kom fram till tyskland.
 
men annars så va dagen lugn och tråkig med stort T. det va skönt att sen få åka hem. men jag hade ju inte tränat nått på morgonen så kände att ja få upp flåset lite kankse inte skulle skada så jag dressade om slängde på mig skorna med broddar och små joggade ner till vändelsömalms skolan. vaden kändes okej. den är sååå myckt bättre men inte helt okej. det går bra och små jogga lite försiktigt och springa uppför går oxå bra. hehe så ja jag tog mig ner till vändelsömalms skolan och körde enn pulshöjare delux. jag sprang upp för pulkabacken kankse 10 gånger. efter två sprintar upp så andades jag som en galning och efter 5 trodde jag att jag skulle döö. men jag klarade av 5 eller kankse till och med 6 till. innan jag tyckte att det fick räcka. sen körde jag lite armhävningar emot nån trälåda. för det är en skateboardramp/park där så finns lite allt möjligt. det mesta är ju under snön men lite kan man hitta. sen blev det lite upphopp för att behölla fråset uppe innan jag hoppade upp och ner från en låda kontrolerat. sen sprang jag upp för backen igen 5 gånger sen höll jag på att ta bussen hem för att benen kändes som att jag hade lämnat dom hemma ;).
 
men jag tog mig hem inte allt för fort. och körde lite magövningar här hemma. som att stå i planka i ca 1,30 min det är jobbigt. men det bästa med den övningen är att man inte behöver nått gym till det utom kan göra den hemma i köket till och med.
 
hittade denna på fb och tyckte att den va lite rolig
 
                                           
 
en styck glad carlsson
        
                                                     
 
en styck glad carlsson som står i planka
                                 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0