jobbat

ja nu va det några dagar sen som jag skrev men när jag kommer hem efter träning så orkar jag inte sätta på datorn eller blogga från mobilen utom det blir att jag hoppat över det. men vad har jag gjort nu då. jo i onsdags ås har jag jobbat som vanligt. sen blev det att åka till sats på medis för att bränna fläääsk ;). blev att köra mitt dubbelpass med först SatsPowerStep och sen efter det Grit Strenght. jag har inte riktigt lärt mig den nya koreografin till releasen på stepen eller till griten. men kände att ja till nästa gång så kan jag nog smacka på lite mer på stången till griten och köra med höga knän upp och ner för den där lådan på stepen :) men ja det är svårt och ta i för fullt när man inte är helt säker på vilken fot det är man fan ska börja med nu igen ;). det blir lite oj det va visst fel fot ut på lådan igen och oj det va visst så man skulle göra och inte si. men det är kul jätte kul. sen är det dax för griten och den va precis lika jobbig som förra gången det är mer burpees och upphopp i den här och den är jsukt jobbig men rolig.
 
sen blev det att åka hem och döö i sängen. 
 
torsdag började men arbete. eller nej jag va ute och gick en morgon promenix och sen åkte jag till jobbet och sen vidare till sats på medis. det är nog det gymmet som jag är mest på. men ja det märks att det är många nyårs löften för gud man får kriga sig fram för att få ett bra skåp. man har ju vissa favo ställen som man gärna vill stå på och ja det är fler som oxå vill stå där. men jag fick ett bra skåp. sen blev det att köra bodypump men min favo instruktör jennifer hon är såå grymt bra, rolig och peppar en till att utmana sig och gör man inte rätt så får man hjälp så att man gör rätt. hon vill att det ska va jobbigt hela tiden och det tycker jag är bra :) nej hon är grym tycker jag och så är hon otroligt rolig.
 
sen i morse så va det dax igen för att åka till medis. klockan 05:10 (ja jag vet jag är dum i huvudet) ringde klockan och jag skulle åka med bussen som gick 05:44. jag va på plats me inte bussen. jaha ja kommunal trafiken i stockholms stad går ju lika bra som tågen. det vill säga inte alls. i -10 grader och 10 min sen kom bussen. nu tänker jag att ja bäst för bussen att brassa på lite så kankse vi inte blir allt för sena. men nej bussen hade då ingen tid att passa som jag hade. passet började 06:45. ja hehe 06:37 flåsades jag in på gymmet efter att ha sprungit från t-banan med andan i halsen, kissnödig som få och stressen skrek i ögonen. måtte jag hinna med min klass. jag vill hinna jag hann precis på håret. fick slänga av mig kläderna, knyta skorna medans jag kissade och fyllde på vattnet allt typ samtididgt. jag hann precis fixa till cykel hoppa upp och sätta upp håret innan klassen började. hehe ja pulsen hade jag i alla fall fått upp. 
 
men passet gick bra och efter så blev det att åka till jobbet och arbeta till 19. mindre kul. men den här veckan har vart bra på jobbet vi har sålt bra och det är alltid kul. det har vart full rulle och det är oxå alltid kul tycker jag. ska även jobba i morgon och på söndag. men nu blir det att chilla i soffan och kolla på tv.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0