Ledig måndag

idag har jag min lediga måndag och det är sååå skönt. men det blev dock ingen direkt sovmorgon utom klockan ringde 05:45. dax att kliva upp och åka till stallet. jag va bara sååå trött haha gäspade mig hela vägen ner till bussenoch typ halva vägen till stallet. ändå så gick jag och la mig tdidigt igår. haha låg typ i sängen vid strax efter tio och somnade utan problem. jag va bara såå trött igår. vet inte riktigt varför jag bara va det. men ja idag blev det i alla fall och åka till stallet och rida ut. träffade även på lisa i stallet och partade lite med henne. innan vi gick till tåget tillsammans. eller hon skulle gå hem och jag skulle gå till tåget. sen åkte jag raka vägen till globen där jag skulle köra mitt vanliga måndags bodypump pass. men när jag kom dit och komin i lokalen så visade det sig att instruktören va sjuk. jaha men vad gör vi nu då blir det inget pass då eller?? jo då träning blev det allt. dom hade bytt ut bodypump passet emot CrossTraining. och ja detva en ganska så stor skillnad men det va sjukt kul. skillnaden låg i allt svetten forsade flåset va på topp och jag kände att snart dör jag ;). men som tur va så gjorde ingen det. men det är mycket mer intensiv träning är pumpen. det är mer upp och ner med stången i olika tempon. här va det upp och ner med kroppen i ett högt tempo.

 

men det va samtidigt mycket kul och jag va helt slut efter. så ja jag kommer nog att boka in mig på fler såna här pass :) men nu blir det att äta lunch och ta det lugnt. göra lite nytta här hemma och sen åka ner till stallet igen.

 

en nyttigare glass som jag gjorde här om dagen den består ut av    

 

3bananer

1dl pekannötte

ca 2 bitar av mörk chocklad

skiva(ta såklart bort skalet) och ställ in bananerna i frysen i ca 1-2 timmar, mixa dom sen och krossa nötterna och chockladen. häll ner dom bland dom mixade bananerna rör om och njut =)

 

min lunch idag som betsår ut av, kvarg, banan, sharon, bläbär, hallon, björnbär och dadlar 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0