nyår

nu är det nytt år nya möjligheter. vi pratade lite igår om vårt år osm varit och om det har vart bättre eller sämre. och jag måste nog säga att de här året har nig vart bättre än 2011. men det har ju ändå inte vart helt problemfritt. men det har nog ändå vart bättre. men jag tänkte att jag skulle ta upp hela året sen men inte idag och inte i det här inlägget. men nej jag hoppas på att 2013 blir ett bra år. jag ska fortsätta med min träning och fokusera på att försöka och må bra och på att va lycklig och göra saker som gör mig lycklig och glad. saker som är bra för mig själv.
 
men i alla fall jag avslutade mitt 2012 med att åka till södra station och träna på sats. blev att köra ett bodypump pass och det kändes så svettigt och jobbigt som det ska göra. sen åkte jag hem och insåg att nu får jag nog ta och sätta lite eld i baken om jag ska hinna med att göra mig i ordning och hinna äta nånting för nu är klockan 14 och jag åt frukost 8 och det blir inte mat fören vid 18. så om jag inte ska dö av hunger så är det bäst att jag äter nått innan. slängde mig in i duschen och satta helt enkelt fart. åt mellan sminkningarna, föningen och insmörjandet av kroppen för att få på sig klänningen ;). jag kom i den och även ur den och kunde till och bed dra upp dragkedjan hela vägen upp ;). 
 
sen slängde jag upp håret i en munk på med alla smycken, parfym, jacka och sprang ner till bussen. på vägen ner va jag sååå trött att jag han tänka nej jag vänder. haha jag höll på att somna redan då. men piggnade som tur va på mig efter ett tag. drog först hem till izza där marcus stod i valet och kvalet om han skulle ha en svart skjorta eller en vit. det är inte lätta beslut det där inte ;). sen drog vi och hämtade madde och sen vidare hem till izzas föräldrar. där serverades det tre rätters meny med några musslor tror jag att det va till förätt. dom va super duper goda och sen va det oxfilé med potatistårta till det grönsaker och en super god sås. sen va det marängsviss =). allt va jätte gott och super trevligt. jag blev så mätt. sen drog vi vidare ner till nynäs och till sandhamn som ligger så långt ut att när man hoppar av så har man en halv plupp på mobilen i täckning och när man är inomhus så är det ingen service ;) då snackar vi landet.
 
där blev det att dricka vin och snacka med en massa folk men jag pratade såklart mest med mina fina vänner =). haha vi hade jätte kul. sen vid 12 slaget blev det att gå ut och gå ner till fotbollsplan och kolla på alla raketer. men jag sköt inga för med min otur, balans och oflytt så skulle jag säkert bara snubbla och ramla på mina egna ben och sen skulle det va nått fel på raketen så att den skulle säkert typ smällas i mitt hår så att det började och brinna och ja så skulle det fortsätta sådär. så nej tack inga raketer för min del. men jag tycker om och kolla på dom på ett betryggande avstånd. sen önskade vi alla ett gott nytt år och ett gott nytt hår ;) för att sen gå in och förtsätta partandet. haha vi brudar som till hör dansarbrudarna satta såklart med att skapa ett dansgolv mellan pingisborden och rockade loss.
 
sen åkte vi hem vid och smög så tyst att inte ens hund vaknade eller så början han bli så gammal att han inte hör så bra längre för han vaknade inte i alla fall. men gud vad trött jag va. haha jag bara gick ner till sängen som min snälla mamma hade bäddat åt mig  :) tog bort sminket bortsade tänderna och gick bara och la mig. jag somnade på en gång utan problem. vaknade sen vid 9 tiden och kände mig oförskämt pigg. så jag gick upp hoppade in i duschen och åt sen frukost med min familj. sen satt jag mamma och hampus i sofforna och kollade på tv innan jag drog till pindos för att möta upp brudarna. det va dax för den årliga pizzan. jag brukar säga att jag äter pizza en gång om året och det är den 1 januari det är väl typ även då som jag kan dricka cola. annars så brukar jag hålla mig ifrån sånt. men inte idag inte. haha jan kunde riktigt höra en hallelujah kör inom mig. efter maten så gick jag och sara till tåget och åkte hem. men ja det va en lyckad och roligt nyår jag är nöjd så det är huvudsaken. men nu blir det att bara ta det lugnt och kolla på tv =)
men ha det sååå bäst
 
en mycket party redo carlsson i en nyårs party outfit som skricker black as hades och glitter och glamor på samma gång =)
 
               
 
 sara och jag

               
 
jag och madde
        
             
 
hemma oss izza innan jag fixar till sminket 
              
             
 
hahahaha jag tror att jag döööör på denna bild. jag madde och izza
        
                                                 
 
ååå bara för att min snälla mamma hade både bäddat åt mig och ställt fram en tandborstmugg och en handduk till mig :)
                                        
 
världens finast hampus 
             
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0