soffstund

jag gick och la mig ganska så tidigt igår. kände mig såå trött och då är det bara en sak att göra åt det. sova. känner att förkylningen går upp och ner. ner på kvällen som i att jag känner mig sämre, tröttare, ont i huvudet och förkyld. när jag vaknade i morse av klockan som ringde. så kände jag bara snälla död mig nån. nu va inte klockan 06:00 utom 08:00. men känslan va det samma. 
men jag tog mig upp åt frukost och ladda om för att åka och träna. men när jag vaknade så kände jag ba nej jag avbokar. snoret låg som en mur i hela huvudet. men så reste jag mig upp och så åkte snoret ner i fötterna. oj jag kan andas ja men då gör vi.
 
själva träningen gick bra förutom när dte va dax för armhävningar för då åkte snoret upp från fötterna och ner till huvudet och näsan jag snörvlade mig igenom dom armhävningar som va. för att sen låta snoret åka ner till fötterna igen. men nej nu hade det bestämmt sig för att stanna kvar där uppe. efter träningen så blev det att åka hem.
 
nu ska jag inta soffläget och bara ta det lugnt äta lite lunch och kolla på junior hockey vm mellan sverige och usa. Hejja sverige =)
 
sen i kväll blir det till att bowla. haha ja vi får se hur det går. jag är ju inte precis nån naturbegåvning på det. jag hoppas bara på att jag inte ska tappa klotet på min tå eller nån annans tå ;)
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0