tisdag

i går på min lektion så fick jag rida bubblan. en mycke trevlig häst tycker jag och dessutom så är hon vit och det tycker ju jag om =). det gick jätte bra så det kändes super kul. men hon blev lite taggad emot slutet men annars så gick det bara bra och då kändes hon fin.
 
men ja jag började min dag idag med att åka till nordea i tyresö hade en tid min personliga bankman. det låter ju nått ;). men det får man ganska så lätt. det krävs bara att man typ ringer och säger att man vill prata med nån om sina skulder. men ja jag har i alla fallen och vi hade bokat en tid till idag för att diskutera hur vi ska göra med mina miljoner. eller kankse dom miljonerna som på nått konstigt sätt som har försvunnit och det konstiga är att inte ens han kunde hitta dom. nej men mötet gick bara bra och vi bokadet ett nytt för när jag ska sätta om mina lån.
 
sen gick jag upp till jobbet. och ja idag va det fullrulle. vips sa det så va det lunch och sen va det fika och sen skulle man gå hem. för nu när vi inte är så många så blir det mer och göra för oss som är på plats. jag hade två utlämningar och sålde en hel del glasögon till en massa trevliga och roliga kunder så det va super kul :). det är mycket roligare när det är mycket och göra. då går dagen mycket fortare och jag är i alla fall mer på allerten. annars så blir det lätt att man blir seg och lite små lat. men idag va det en bra dag. kunderna va glada och det gör ju allt så mycket bättre :).
 
idag blev det ingen träning innan jobbet efter som jag hade ett möta på baken så då hann jag inte. men när jag kom hem från jobbet så hoppade jag i powerwalking kläderna, på med broddarna och reflexvästen så va jag ute och gick i ca 1 timme. härligt. jag körde till och med en liten intervall träning för att få upp pulsen och andningen lite och få lite fart i rumpmusklerna ;). jag sprang upp för pulkabacken vid vändelsö skola några gånger i snön och ja jag kan lova att det va lite tungt och fick fart på både pulsen och andningen. haha jag tror att folk som såg mig måste ha trott att jag är helt jävla galen och ja jag tror att jag är det oxå ;). men det va kul man får sån adrenalin kick. men sen blev det att promenixa vidare tills jag kom hem.
 
sen blev det att bara ta det lugnt och chilla i soffan till en kopp te.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0