ultraljud

igår va jag ledig och hade en tid hos läkaren för ultraljud kl:08:10. perfekt tid tyckte jag för jag ville ha en morgon tid för då kan jag hinna med allt som jag ska hinna med efter det. men ja jag va på plats i tid och fick hjälp fort. han kollade och kollade och frågade vart jag har ont och vart denna knöl siter nånstans. jag visade och pekade. men han kunde inte hitta nått konstigt. han kollade igenom halva benet och kunde inte hitta nån konstigt eller varför som jag har ont. det va ju både bra och dåliga nyheter. skönt att allt är som det ska men dåligt efter som att jag nu fortfarande inte vet varför jag har ont. han skulle skicka det tillbaka till läkaren och så skulle han höra av sig till mig. ja ju längre tiden desto bättre kanske benet bli förhoppningsvis. sen åkte jag hem och åt frukost i lugn och ro. blev en ordentlig gröt frukost med mosad banan och en klick kokosolja. mums. sen gick jag ner till gymmet för att köra ett cykelpass kl:11:00 på 30 min för att sen direkt köra ett satscorepass kl:11:30 på 30min. cykelpasset gick bara bra. det va intersivt och jobbigt. hon hade en låt där hon delade upp gruppen i två läger. där den ena halva satt ner och cyklade i 15sek medans den andra halvan stod upp och cyklade med mycket motstånd. sen byttes det så att när dom satte sig ner så reste sig den andra halvar upp och cyklade och så höll man på så var 15sek. sjukt jobbigt men roligt.
 
efter att ha svettatst sig igenom ett cykel pass gick mer än halva gruppen vidare till nästa sal och körde corepasset. det va första gången som jag körde det passet. men det va kul inte lika svettigt och konditions krävande men roligt. man skulle nog behöva köra det några gånger till för att komma in i övningarna. men ja det kändes ändå bra.
 
sen gick jag hem duschade åt lite och åkte sen ner till stallet. där nere fanns det många goa kompisar som jag kunde prata med haha för ja jag hade ju inte direkt bråttom. men efter som jag vill rida innan det blir mörkt som i en säck då gäller det ju och va i stallet lite tidigare. och sen rider jag min lektion vid 20 så ja jag hade ju gott om tid som jag kunde snacka bort och ja det va ju inga problem och göra det. sen blev det och äta middag i stallet och kolla på när dom små barnen hoppade.
 
på min lektion fick jag rida bubblan en mycket trevlig vit häst. det gick lika bra som hon är vit =). så det va super kul. jag tycker ju att hon är så trevlig och rida. sen blev det att åka hem duscha, äta och sova.
 
när klockan ringde i morse så kände jag bara snälla döda min nån. inte redan morgon. mend etva bara och tvinga sig upp och hoppa i cykelkläderna och sen ta sig nert ill gymmet. hade gjort i ordning en smoothie dagen innan med honungsmelon och lite yoghurt. den va god. dock ej lika god på vägen upp ;). det va dax för mitt 30-20-10 pass. sjukt jobbigt. fy fan va det verkligen lika jobbigt förra gången oxå. ja usch jag tror det. benen kändes tunga som stockar och flåset kändes som hos en astmatisk stor rökare. kände mig allt annat än pigg och allert i benen. det va som att just min cykel va insmord med kära eller nått sånt. för det va så tungt och jag fick verkligen kämpa för att ta mig igenom passet utan att mesa. men nej kändes som att benen va lite trötta efter gårdagens cykling. för jag brukar ju aldrig köra två cykelpass efter varandra. men aja det är bara och köra påt igen.
 
sen blev det hem duscha äta frukost och åka till jobbet. arbetade hela långa dagen ända till kl:19:00 jippi...not. men dagen gick fort. jag hade att göra. jag tog ner alla julkullor.det låter ju inte så jobbigt men dom är högt upp så man får stå på den stora stegen högst upp och helst på tå för att nå så många som möjligt. sen ska dom ner i en kartong som man får ställa på en pelare för att slippa klättra upp och ner hela tiden. för det måste man ändå göra när man inte når längre. sen skyltade jag om och fixade. sen kom att läsglasögon som jag hade beställt så höll på och organisera med dom. räkna och upp med lite på stället och resten på lagret som är fullt med allt annat. försöka enligt tetris modellen att få in dom kartongerna nånstans.
 
sen vid 19 fick jag åka hem. nu blir det chill i soffan och ladda om för en ny dag med nya utmaningar.
 
ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0