Cykling

jag avslutade min dag igår med att köra ett dubbel pass på sats medis. blev att köra ett assa jobbigt Grit Cardio och sen ett Bodypump pass. det bästa är att dom som har lagt schemat har lagt in 15 min paus mellan dom båda klasserna. det tackar vi stort för. dom där 15 min gör att man hinner återhämta sig lite. dricka upp vattnet och hämta nytt. få ner pulsen och svett attackerna ;). men passen gick jätte bra. det va precis så där fruktansvärt jobbigt som det ska vara. så att man känner att man inte orkar mer. 

 

men idag så har jag vart på ett spinning pass på morgonen. det va på 45min men ja det räckte så. haha hon va en sån instruktör som gick runt och skruvade på motståndet om hon inte tyckte att det såg tillräckligt tungt ut. det va mycket backar i hennes program och mycket tunga backar vilket gjorde det extra tungt. jag kände att jag ändå kunda hänga på haha bara att inte fjösa utom skuva som att jag skulle dra åt en kran. men det va ett sjukt jobbigt pass. det va ett tag sen som jag cyklade så jag kan ju ha glömt bort hur jobbigt det brukar va oxå ;). jag kände att jag hade saknat det lite. men samtidigt så vet jag att hur lite jag vill tänka på det så kommer det komma en vinter och då kommer det bli mer spinning. för då kan jag inte springa lika mycket utom det kan faxist bli skönt att cykla i stället för att springa. 

 

efter spinningen så blev det stallet. där blev det att mocka fixa och rida ut bland alla mygg, knott och broms. härligt...not. efter stallet blev det att åka hem äta middag och ta det lite lugnt i soffan. känner mig ganska så trött så blir nog inte så mycket mer idag. bara kolla på nån film och sen sova. i morgon blir det första Bodypump på sats älvsjö sen stallet och sen hem till madde för att äta och kolla på film. men innan det en sväng förbi föräldrarna och duscha ;)

 

men ha det så bäst. och här kommern en bild på mig från baracken. jag kände mig riktigt sportig när jag åkte hem från stallet idag efter spinningen =)

                                                                   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0