första dagen

idag är det första dagen på semestern och jag har redan hunnit och bli lite rastlös ;). vad gör folk hemma som är sånna här hemma människor??? hur får dom dagarna att gå???. ja jag började dagen med att kliva upp ur sängen strax innan 6. haha dock ej ut av mig själv utom jag hade ju såklart ställt klockan. haha jag skulle upp och köra ett Sats Running Club pass. det är ju så kul att få komma ut på morgonen och springa i en grupp. intervaller va det som stod på schemat idag. jobbigt säger jag,. gud vad jag märker hur dålig jag är på att utmana mig själv när jag är ute och springer. det blir att jag mest bara springer på min vanliga runda i mitt vanliga tempo. jag kör ju typ aldrig några intervaller eller nått sånt. haha knappt några tempoökningar alls.
 
men ja idag va det så intervaller. dom va olika långa dom kortaste va på 30sek sen 60 och dom längsta va på 90sek. det va jobbigt. pulsen kom upp ordentligt och det va riktigt jobbigt. men oj så roligt.
sen åkte jag hem och ja nu va klockan typ strax efter 9 så va det blev att äta frukost nr:2. sen har jag städat och fixat lite här hemma. va ner till ica och handlade och ja va ute och gick en pw på ca 1 timme. det va skönt att komma ut men det va lite kallare så fick klä på mig för att inte frysa.
 
jag har kännt mig ganska så trött. det kändes som att om jag sätter mig ner soffan och sen lägger mig ner så kommer jag och somna. haha så försökte och hålla mig ifrån det. men sen va det dax för träning igen. nu blev det att köra ett cross training pass för kim. han hade sett nån ny tränings dvd som hade nått jätte långt namn på engelska och som han hade tagit övningar ifrån. hjälp tänkte vi nog alla. och hjälp blev det. det va mycket ben och armar. blandat med en station med ben och nästa triceps för att gå över till ben igen för att sen köra biceps och ja så höll det på. sen ha det nån mördar burpees. inte nog att man bara skulle göra nån vanlig buprees nej sen när man kom upp så skulle man hoppa så längt man kunde och göra en ny burpees och sen upp och hoppa för att sen göra en ny. den va inte och leka med. haha mina ben höll på att dööö
 
men jag överlevde och ja det va ju skönt. sen har jag ätit ugnspannkaka :). det bästa med att ha flyttat hem ifrån måste ju helt klart va att man själv får bestämma vad man ska äta. så om jag vill äta pannkakor på en måndag så gör jag det =). mums.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0