Grit Strenght

jag säger bara ordet fredag =). det är fredag och jag är ledig i morgon och på söndag. helt lööövlyy. på lördag ska jag umgås med världens bästa sussie som kommer upp från ja vart det nu är hon bor nånstans neråt i vårt avlånga land. hon ska komma upp och vi ska leka och gå på gyllen tider på tele2. det kommer och bli såå jävla kul. jag är laddad som fan =). men innan det så blir det träning i formt av cross training på sats haninge. 
 
men idag så började jag dagen lite för tidigt för att va humant. klockan 07:00 va jag och många andra på plats och körde en mördar start på dagen. Grit Strenght på sats odenplan. en sak är säker det spelar ingen roll vart man är. om man är ute på landet eller mitt på fina odenplan. det passet är precis lika jävla gris jobbigt och framkallar precis många svett attacker och nu tror jag att jag dör attacker och nu vill jag bara dö attacker. idag körde vi för en kille som är lika vältränad som jag är svag lika hård som katten är söt med dom där stora ögonen i shrek. han började med att önska oss välkommna och so far so god. sen säger han att bara så att alla vet så görs alla armhävningar på tå. för annars så kan vi lika gärna strunta i och göra dom. för vi är ju alla här för att träna och att göra dom på knäna ger inte alls samma efekt som att göra dom på tå. så då kan man lika gärna strunta i och göra dom. 
 
eller nej vi skulle inte strunta i dom utom man orkar mer än vad man tror. sen kollar han på oss och säger att ni behöver inte se så rädda ut. sen började passet. och jag har ju kört för honom förut och vet att han är hård med det tycker jag samtididgt om. hellre en hård tränare än en som mesar och säger att gör gärna alla på knä och dra gärna av lite extra vikt på stången och gör allt så mjäkigt ni bara kan göra. nej inte fjösande ;). jag tror att jag kunde puscha mig själv lite längre och ta i mer och göra fler armhävningar på dom där jävla tårna bara för att han sa så och för att han skricker i den där jävla micken att upp på tårna jag vill inte se några jävla knän. men ja det ska erkännas att knäna åkte ner när jag trodde att alla muskler i min kropp skulle dö. men jag försökte och gå ner djupare då i stället.
 
sen på låtarna med stång så la jag på 2 extra kilon. det kan låtas som en piss i rymden men har man redan en 5 kilos och en 2,5 kilos på varje sida så blir 1 kilo på vardera sida lite skillnad och lite jobbigare och gör att man i slutet av låten håller på och dööö. även i andra låten med stång så la jag på 1 kilo på vardera sida och då har jag 2 st 5kilos på vardera sida. varför gör jag då detta., varför går jag på dessa pass. instruktören skricker i sin mick så att gymnastik helen med sin jävla viselpipa föreställer som rena helgonet. ja för att jag kan. jag tränar så mycket för att jag kan. jag älskar det. jag klarar av det. jag håller på och dör. men jag kan. och känslan när man är klar är obeskrivlig.
 
efter träning blev det att hoppa in i duschen eller jag gick som en gammal tant med min handduk. gjorde mig i ordning och åkte sen till jobbet för att kriga. det va fredag och vi hade fredags kunder. haha dom kommer in med ica påse, bolaget påse och sen ut med en synsam påse. nu har dom mat för helgen, dricka till munnen och dricka till ögonen ;). standars skämtet är att det blir nog roligare om man dricker ölen och häller linsvätskan i ögonen i stället för tvärtom. dom som inte har hört det förut skrattar gott när dom går utanför. ibland är människor så lätt roade. ja utom dom är träsktrollen som inte vet hur man drar på smilebanden.
 
vi hade idag även projekt lovisa. hon är en ut av våra två sommarjobbare. hon har typ +8 med en cyl på -2,0. i typ båda ögonen + att hon skelar. där smackade vi på +8 på linserna och la i cyl i en provbåge. ja nu vet jag att alla som läser min blogg. vilket som är mina kära vänner inte förstår nånting. men mamma du fattar ;) så fick hon gå runt sådär ett tag. hon va helt fasinerad över att man kunde göra en sån sak. men hon kunde ju integå runt med en provbåge ute i butiken. haha. så vi letade upp två glas som hade typ rätt cyl och letade upp nån gammal både. ja varken glasen eller både skulle ha kommit till nån andväning för det är sånt som har blivit fel best och bågen va nått gammal billigt skrälle. sofia slipade i och lovisa fick prova. det va som en ny värld för henne. 
 
hon stod bara och kollade sig omkring och på sig själv i spegeln. för nu såg ögonen normala ut. för det är så att har man starka plus så blir ögonen förstorade och nu blev dom som normala ögon. hon kände knappt igen sig själv. och allt såg så litet ut. för det som hon kollar på blir oxå förstorat. haha jag frågade om vi såg smalare ut ;). men det va som en helt ny värld hade öppnat sig för henne. hon gick bara runt och kollade på allt och på sina egna nya normalstora ögon =). så himmla kul och se henne så. haha hon va så söt. och om det här nu fungerar så betyder det att hon kommer och kunna betydligt mycket fler bågar och inte bli lika begränsad.
 
få se vad nästa vecka har och bjuda på ;)
 
men nu ska jag göra fredag. somna i soffan med ett glas vin ståendes på bordet. vakna upp slänga ut vinet och gå och lägga mig ;)
 
men ha det såå bäst

Kommentarer
Postat av: M-L

Ja, jag fattar. Gud vad kul för henne. Alla som går i hennes klass på optikerskolan måste tycka det är jättekul att få träna på henne. Självklar måste Sofia kunna hitta några linser som hon kan se hjälpligt med. Åh nu känner jag ännu mer vad jag saknar er allihopa.

2013-07-27 @ 18:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0