Grönan

igår hade jag en del på mitt schema som jag skulle hinna med. jag började med att gå till sats och köra ett cross training pass 09:15. passet gick så bra så. det va sådär härligt gris jobbigt som det ska vara. det va samma kille som förra lördagen och han har olika övningar för hela kroppen. det va svettigt och tungt kan ju bero på att det va ganska tidigt på morgonen oxå så det va nog ingen som riktigt hade vaknat. men vi krigade på och räknade ner antal stationer under det sista varvet. han va bra för han gick runt mycket, kollade och gav tips och trixs på hur man skulle göra så att det skulle ta rätt.
 
haha det va lite kul oxå för det va en kille som kom fram till mig och frågade mig om jag alltid va här. för varenda gång han va här så va jag oxå här. jag svarade lite usäktande att ja jag har semester just nu så då har jag ganska mycket tid för att träna här just nu. han frågade om jag hade bokat in mig på alla styrke pass som dom hade här just nu. haha nästan i alla fall ;)
 
sen efter det passet så gick jag hem och åt frukost nr.2. blev min super duper dunder gröt med hallon, mosad banan, kanel och kokosolja =). sen packade jag ner det som jag skulle ha med mig för att kunna göra mig i ordning hemma i ösmo för en kväll på grönan. men innan det så åkte jag ner till stallet. mockade fixade allt innan jag åkte hem. och ja nu va det bäst och sätta lite fart om jag skulle hinna med att åka samma tåg som dom andra. hoppade in i duschen utan att ramla. ut ur duschen, föna håret, sminka (inte håret ) utom ögonen, platta håret, på med alla smycken. jag är redo :). undertiden så skickade jag ett sms till izza för att höra vilket tåg dom skulle ta. men den där jävla tre masten måste ha ramlat ner och dött för jag hade 0 och ingen motagning alls. när jag kom ut ur huset blev det en aningens bättre. springandes på g till bussen så plingar det till i mobilen. 
 
tur va väl det för dom skulle åka bil :) så va bara och vända och gå ner till izza i stället. vi åkte till haninge plockade upp mini och åkte sen vidare till den stora staden. vi började med att äta på TGIF. jag åt en kyckling sallad och den va jätte god. till det ett glas rosé som oxå va jätte gott. vi va ganska så många som åt innan. det va massa arbetskompisar till izza och dom va jätte trevliga. haha ingen stel stämning här inte nej det pratades på dom skämtade och va glada. efter maten drog vi till grönan. där blev det att åka karusell och äta karamell. eller ja glass i alla fall ;).
 
jag åkte det mesta ja utom frittfall för den tycker jag inte sådär jätte mycket om och åka. men både katapulten, twister, jetline och ja en massa mer. men vi åkte inte den nya eclipse för det va så lång kö och jag har ju åkt en liknande på tivoli. men det va jätte kul. jag tycker ju om och åka en massa karuseller. sen blev det såklart en massa glass oxå =).
 
men jag va ganska så trött sen när jag kom hem vid 23:30 tiden. då blev det av med sminket och direkt i säng.
 
 
sen i dag så ringde klockan sådär obehagligt tidigt 05:45. jag va allt annat än pigg. men det va bara och stiga upp och börja dagen. jag skulle ner till stallet direkt på morgonen. så det blev buss tåg och såklart gick det ingen buss från tåget så jag fick promenixa ner till stallet. där blev det som vanligt att mocka fixa det som skulle göras innna jag gick hem till mina föräldrar för att hämta både mina saker och min bil. stannade där på en kaffe och kollade lite medans dom klippte häcken som vi har. sen åkte jag hem. 
 
väl hemma blev det att äta lite snabbt och sen springa. ja om det beror på dom där tre kulorna glass som jag åt igår. eller om det beror på bananen och den klick turkisk yoghurt som jag åt till. eller för att jag inte har sprungit på två dar. ja det vet jag inte men jag kände mig pigg, riktigt pigg och hade mycket spring i benen trots att det ändå va ganska så varmt. det va bara och springa på och ta i lite extra för nu när jag kände mig så pigg vill jag inte fjösa. nej här ska svettas och springas. fick en riktigt bra tid som jag blev mycket nöjd över. så det va super kul. jag kan ju inte påstå att jag kände mig sådär super pigg under hela rundan. men då va det bara och kriga på. för ja nu hade jag bestämmt mig för jag skulle få en bra tid.
 
men det är inte färdigt tränat för mig idag inte. nej jag hade bokat in mig på ett cross training pass i haninge. men innan det blev det att hoppa in i duschen äta nått och sen gå ner till sats. även detta pass gick bra. men gud det va sjukt jobbigt. idag va det för fredrik som brukar ha crossen på söndagar. det va mycket puls, styrka, vilja och att ta fram både herkules styrkan och det där jävla anammat. han hade ändrat lite i passet men burpeesarna va kvar. ååå jag hatar burpees. men det är väl som med allt annat att det man hatar ska tydligen va bra för nått. ja det hoppas jag verkligen. haha jag börjar i alla fall bli bra på dom. men det betyder inte att det inte är jobbigt. det är sjukt äckligt jävla jobbigt.
 
men ja sen gick jag hem och nu sitter jag här. efter en sväng ner till ica. försökte och inte köpa allt i min hungriga desperation. men nu har jag ätit och är mätt och belåten. i morgon är det jobbigen. det har gått såå fort och jag är inte så taggad på att börja jobba igen. det har vart så skönt och kul att va lite ledig. jag har kunnat träna massor och ändå hunnit med en hel del annat oxå. men ja ska ju samtididgt oxå bli lite kul och komma tillbaka. träffa alla goa människor som är på plats.
 
men nu blir det lite tv innan jag ska sova.
men ha det såå bäst
 
hela gänget på grönan
            haha johanna ville inte va med på bild, dennis måste ju va grönans nöjdaste kund och ja jag sticker upp mitt huvud som gubben i lådan ;)
 haha både jag och sofia är precis lika taggde på att komma tillbaka till jobbet ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0