Gyllene Tider

igår va dagen med ett jätte stort D. det va dagen som jag och sussie inte bara skulle få njuta av varandras sällskap utom oxå få återse gamla minnen. nämligen att gå på Gyllene Tider. när jag va mindre så va jag ett stort GT fan. jag älskade alla låtar och ville ha allt från dom. från cd-skivor till böker ja allt. haha helt galet. sen hade dom en återträff för 9 år sen 2004. och vi va såklart där. det va jag sussie och bea. vi köade i timmar innan och satt och väntade inne på stadion i timmar. lyssnade på förbanden som då va digge diggelito och pugh rogefeldt. och sen kom dom då äntligen upp. lyckan va obeskrivlig. jag kunde varenda låt och sjöng/skrek med till alla. vi va helt slut men så lyckliga när vi åkte hem. tänkte att detta är en sån där en gång i livet händelse. men ack så fel och rätt på samma gång som jag hade då. fel i att dom aldrig kommer och spela som Gyllene Tider igen och att jag inte kommer hörra dessa låtar framförras av dom på en scen igen. rätt i att denna gång så köade vi inte så hysteriskt och kommer nog aldrig och göra det igen. förra gången stod vi längst fram och tyckte att det va så värt allt köande. det är nått som jag inte kommer och göra igen ;).
 
men jag började med att träna (såklart) bäst att röra på fläsket ;). blev att köra ett cross training pass på morgonen. det va mikaela som hade hand om oss idag och jag tyckte att hennes pass va bra. jag va som vanligt död efter passet. när vi va klara stod solen högt på himmlen och jag kände för att vara mer ute i solen. och så kände jag för att springa en runda för det hade jag inte gjort på två dar. så japp när jag kom hem blev det att dricka lite vatten och gav mig sen ut. men oj vad varmt det va. jag höll på att svettas bort. jag hade ju redan svettattackerna igång efter cross trainingen. så det va bara och fortsätta därifrån. trots att det va varmt, solen stod högt på himmlen och det blåste typ noll och ingenting. så fick jag ändå en bra tid kul. det känns som att mitt lägsta nivå på springandes har höjts och det är super duper kul.
 
efter min runda blev det att gå hem och nu sätta lite fart. duscha, sms:a sussie, äta, göra sig i ordning och såklart välja kläder. alla dessa beslut. kom fram till klänning och strumpbyxor. men det här med strumpbyxor är ju helt omöjligt. det spelar lixom ingen roll hur stor storlek jag än köper det är ändå som att tvinga, dra och pressa in låren i ett på tok för trångt korvskinn. men jag kom in och iväg.
 
mötte upp sussie på stationen och åkte in till den stora staden. vi givk runt lite pratade om allt och ingenting. fikade på bellmans cafe drack kaffe och åt en jätte god men väldigt mäktig bakelse. sen gick vi runt lite till, kollade i olika butiker och gick sen till slussen via gamla stan =). sen i gamla stan så åt vi middag. vi tog båda en räksallad jag tog rosé vin till och hon tog en öl. efter maten som va super god åkte vi till globen och till Tele2 arenan. det va nu snart dag. wiiii. inne på arenan va det folk som satt nervid scenen för att få stå längst fram. jag tänkte att det där va vi för några år sen. då va det en självklarhet. nu idag va vi lite lugnare och tog det lite mer chill. det fanns ett inhägnat område där man kunde köpa dricka. så vi tog ett glas rosé och chillade lite. sen kollar jag mig lite omkring och ser att det är nån som står och vinkar typ hysteriskt. ser att nej men det är ju elin och brevid henne står ju cillan =). haha jag viste inte ens att dom skulle dit. så vi stod och pratade med dom. 
 
sen kom linnea henriksson upp som förband och ja det va väl okej. inte så mycket mer än okej. man hör ju lite dåligt vad det är hon säger om man inte kan låtarna och det kan ju inte jag. det blev lite mer vin. haha men bara lite. sen va det dax. vi baxade oss fram. konseren va helt underbar. precis som förra gången så kunde jag alla låtar. precis som förra gången så sjöng/skrek jag med i alla låtar och det va så himmla kul. det va en som förra gången en upplevelse. dom är ju bara så grymt jäkla bra. jag är så glad över att vi bestämmde oss för att gå och se dom igen =). haha det va en kille som tyckte att jag skulle hoppa upp och sitta på hans axlar men det ville jag inte. han tjatade och tjatade och jag envisades vidare med mitt bestämmda NEJ. 
 
när dom spelade sin sista låt som va när alla vännerna gått hem. så va det lite kul för förr i tiden så tog alla fram sina tändare och satt och lös med. nu får tiden så tar alla fram sina mobilen och lysser med ficklampan ;) tiderna ändras och ja tur är väll det.
 
när konseren va slut så va det som klara färdiga gå. alla skulle ut och åka hem. vi bestämmde oss för att ta tvärbanan till årstaberg och sen ta tåget därifrån. vi va inte ensamma på tvärbanan ;). nu va vi båda trötta, törstiga men glada. det hade vart en sjukt rolig och bra kväll. det va så kul och träffa sussie igen. det är så sällan som vi ses och då är det extra kul när vi ses =). men jag va bra trött när jag kom hem och somnade direkt.
 
idag så tog jag sovmorron gick upp åt frukost i lugn och ro. blev det vanliga grött, med hallon, mosad banan, kanel och kokosolja. till det hade jag ett äpple. sen efter frukosten så blev det första motionsrundan. jag sprang min runda i skogen. men oj vad trögt det gick. det va som att springa i sirep. ett steg fram tre steg bak. om det va vinet igår (tre glas), den sena tiden vi kom hem (01:00), eller om det va värmen och hettan va det vet jag inte. men det va både varmt och trögt. benen och flåset orkade inte. svetten forsade och jag krockade till och med med ett djur som flög in och hamnade mellan mitt öga och glasögonen. inte bra. så nej det va ingen höjdar runda. men jag kom runt på en helt okej tid med tanke på hur segt det kände som att det gick. sen gick jag den långa vägen hem och pratade lite med min mamma. vi brukar och försöka och prata en gång i veckan så att man håller lite kontakt med varandra.
 
sen blev det hem duscha, nej till ica köpa mat till nästa veckas lunch lådor. äta lunch och typ när håret precis har lyckats torka så är det ner till gymet för att blöta ner det igen med svett ;). blev att köra ett cross training pass och hälsa på dom andra deltagarna som man känner igen. det va en annan tjej som oxå hade börjat och jobba på måndag så vi pratade lite om det att komma tillbaka och för dom som precis började sin semester för dom så börjar sommaren nu och för mig är den typ slut. passet gick bra. det va en tjej som hette johanna som hade hand om passet och hon hade precis gått sin pt-licens i tisdags så det va hennes första pass som hon hade. det va precis lika sjukt jobbigt som det ska och brukar va. hon började med lite uppvärmning och sen till en övning som tydligen är inspirerad från crossfiten. det axelpress med stång såklart. då ska man pressa stången över huvudet. detta skulle vi göra 21 gånger. sen 21 burpees. efter det 15 axelpress och 15 burpess sen 9 axelpress och 9 burpees. ja sen va det då dax för dom olika stationerna och varven. haha jag är nu redo för att gå hem ;) det första varvet va på 45 sek och man gick igenom hela kroppen. andra varvet va på 30sek och det sista varvet va på 1,30 min. det varvet höll på att döden en. jag kände mer än en gång att nej nu går jag hem och lägger det här med träning längst upp på den där dammiga gamla hyllan och tar aldrig ner den igen. 
 
men på nått mirakulöst sätt så lyckades vi alla överleva det där mördar varvet. hon berättade sen glatt att det där va det längsta tiden som dom nån gång har haft här i haninges cross training pass. det va verkligen dödande ;).
 
så ja nu blir det att laga alla matlådor och sen dö i soffan. men ha det så bäst
 
go fika innan på bellmans cafe
           
bästa sussie och jag tar ett glas rosé vin innan Gyllene Tider 
                                          GT
             det va varmt idag när jag va ute och sprang
               haha jag blev nästan som katten när jag inte ville sitta på hans axlar och han bara fortsätte och tjaja ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0