jobbat

ja då har man då börjat och jobba igen. måste faxist erkänna att det va lite kul att komma tillbaka. det va kul och träffa sofia, helena och lovisa igen =). haha helt plötsligt har medelåldern sjunkigt till under 25 och det är nrj som popas på radion. men man blir ju helt jävla förslappad under semestern. det kan inte va hälsosamt att ha semester. det va en mardröms liknande plåga från hades helvete att tvinga sig upp när kl ringde 06:00. för att jag skulle hinna springa innan jobbet. det va som i en teknad film som jag lyckades tvinga mig upp. först benen sen kroppen och sist huvudet. jag va såå trött. men jag tänkte att bara jag kommer upp och ut så kommer jag och bli sååå mycket piggare.
 
jag kom upp och ut. jag kände mig inte piggare. rundan kändes seg. jag va trött, benen va trötta, flåset hade jag lämnat hemma och hade mest en illa mående känsla i munnen och magen gnällde över att den va hungrig under halva rundan. men jag kom runt utan att ramla. blev kankse lite piggare emot slutet men inte sådär överdrivet mycket piggare. fick en okej tid med tanke på hur trött och seg jag va. det va som att springa i sirap.
 
sen åkte jag till jobbet och krigade. men dagen gick fort tyckte jag. vi hade ju en del och prata om. det va även kul och träffa alla olika kunder och prata med dom. nej det har nog gjort mig gott och ha lite semester även om jag har blivit lite förslappad. tur är väll att man inte har blivit helt förslappad i från träningen i alla fall ;)
 
och på tal om träning så blev det såklart att åka och träna efter jobbet. blev att köra ett Grit Strength pass på sats regeringsgatan. det va en tjej som heter camilla som hade det. hon är typ lika smal som en tandpetare. lika stark som herkules. lika brun som jag är blek och lika grym som russell crowe är i gladiator. ja då kan man få en bild av hur hon ser ut. men hon va verkligen puschande. gick runt och high fivade mellan varje låt och efter oxå. det är grymt kul när dom är så =). 
 
idag blev det att köra ett cykel pass på 45 min på morgonen. men jag tyckte inte att han som höll i det passet va så bra. det gör så mycket hur intruktören är och hur han har valt att lägga upp passet. det som jag tyckte gjorde passet tråkigt va att det va typ 3 min uppförsbacke och bara trampa samma sak i 3min. då kanske man kan tycka att men vadå så är det ju alltid. man står ju bara och trampar på samma ställe. ja men det brukar va tempoväxlingar. eller nu lägger vi på eller drar av. eller att det är sitta ner ocg sen stå upp och sen sitta ner igen. men inte här inte. nu va det bara stå upp eller sitta ner i en hel låt och det bli jätte tråkigt. inte för att det inte va jobbigt för det va det. det va jätte jobbigt men tråkigt. så nästa tisdag ska jag till ett annat center och se om den instruktören är roligare och köra för. jag säger inte att han va dålig men jag personligen tyckte att det va tråkigt. men medans nån annan kankse tycker att sånna pass är jätte bra. 
 
men efter passet gick jag ca 10 min för att varva ner och sen gick jag och körde en massa olika magövningar och en ryggövning. skönt att träna lite sånt oxå. sen blev det jobb mellan 10-19. alltid lika kul att jobba till 19..not. men nån måste ju göra det oxå. annara så gick dagen bra. det va sådär mycket och göra det går i vågar när det är mycket är det mycket och när det är lugnt så är det tråkigt lugnt. 
 
i morgon blir det träning och sen jobba.
 
min smoothie. haha om man kollar på färgen är det lite svårt och avgöra om den är på väg ner eller om den har vart ner och åkt upp igen och landat i skålen igen. redo för att åka in igen ;)
            haha nej för att jag och sofia är inte alls bittra ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0