skenar

gud det känns som att dagarna skenar förbi. ändå så känns det som att jag inte gör så mycket men ändå så försöker jag och va hemma så lite som möjligt. både för att det är tråkigt att bara gå hemma och dra benen efter sig  och för att solen står högt på himmlen. det känns som att det gäller att passa på och va ute så mycket som möjligt medans det inte regnar. idag så började jag min dag med att springa min 5kms runda i skogen. det kändes bra. hade dock lite eller ganska så mycket träningsvärk i halva kroppen speciellt i benen och i armarna. men ja armarna använder man ju ändå inte så mycket när man springer. men benen använder man och ja det kändes i dom. det blev bättre efter nån kilometer men dom gjorde sig påminda i uppförsbackarna. och speciellt i slutet där det är tre uppförsbackar efter varan och där brukar jag försöka och ta i lite extra. mina ben tyckte inte det haha man dom hade inget val ;).
 
sen gick jag hem och åt frukost. tog det lite lugnt och laddade om batterierna. dax att åka och träna. idag stod det ett Grit Strenght pass på schemat och för att kunna köra ett sånt pass fick jag åka in till den stora staden. nämligen till sats på regeringsgatan. en sak är säker det är att det inte spelar nån roll på vilket center man är på. om man är mitt i centrala stockholm, om man är på östermalm, på söder eller ute i haninge. det är precis lika gris jobbigt som det ska vara. enda skillnaden kan va mängden svett pga centrets ac. vissa salar är så kalla att man nästan fryser när man kommer in. dessa salar är bra salar. sen finns det salar som man svettas bara av att komma in i. dessa salar är mindre bra salar. 
 
men passet gick bra och det va sådär härligt, svettigt, sjukt jävla jobbigt som det ska vara. pulsen skenade och vikterna kändes som bly. men vi överlevde och ja det va ju skönt. efter passet så gick jag till t-banan och jag vet att min kompis izza brukar jobba i kicks på åhlens ibland så jag gick förbi och ja där stod hon så jag gick in och hälsade på henne. vi stod och pratade lite innan jag åkte hem. 
 
jaha då va vi hemma igen...tråkigt... hmm solen skinner. jag vill ut. åt lite snabbt måste ju äta nått ;). sen gick jag en promenix. eller för att låta som en sån där tränande människa jag tog en Power Walk på en timme. det va så härligt i det soliga vädret. sen när jag kom hem så kände jag mig ganska så trött. jag är nog en sån typ av männniska som typ måste va jätte sjuk typ döende för att bara kunna va hemma och inte göra nånting eller gå utan för dörren. nej jag måste hitta på olika saker för att inte dö av tristess. 
 
sen har jag kollat på den batman filmen som jag insåg att jag hade missat när jag såg den sista filmen på bio. jag fick låna den av madde och måste säga att jag tyckte att den va jätte bra. nu måste jag ju nästan se om den sista filmen oxå ;). 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0