spinning+pump

idag har vi fredag. och det är nog många dom börjar sin semeter nu. själv så är jag snart klar med min. eller jag har en vecka kvar. men lika bra att börja vänja sig med tanken att man snart är tillbaka på jobbet igen. det är dubbla känslor. det är skönt och vara ledig och kunna träna massor när jag vill och vilka pass jag vill. men det ska samtidigt bli kul att komma tillbaka och träffa alla igen :). men först ska jag ha en vecka till sem.
 
men ja idag så började jag med att ta lite sovmorron äta i lugn och ro medans jag kollade på nyhetsmorgon. det har blivit lite som en morgon rutin att kolla på nyhetsmorgon. sen gick jag ner till sats och körde att cykel pass på 45min. det va en kille som heter aidin. haha han är alltid så glad, rolig och hård att träna för. han är en sån som går runt petar, kollar, ändrar och lägger på motstånd om man själv inte har lagt på tillräckligt. han hade även sten koll på alla och då menar jag verkligen alla. om man inte la på motstånd när han sa att man skulle göra det så sa han högt och tydligt i microfonen att du i det röda linnet lägg på motstånd jag såg att du inte gjorde det.. eller ni två damer längst med den vänstra väggen låg på mer motstånd ni cyklar just nu i derförsbacke vi ska upp inte ner. haha ja en massa sånt. han såg till och med om nån la på och sen när vi skulle lägga på igen drog av lite då i stället för att lägga på. (ja man drar åt olika håll). då skrek han att du i det rosa linnet jag såg dig. lägg på det du drog av. haha det kan låta hämskt men jag tyckte att det va kul och det gör ju att man absolut inte vågar mesa utom det är bara och lägga på och kriga sig igenom dom där uppförsbackarna. men det som är roligt med att gå på ett sånt pass det är just att instruktören ser en och att man inte blir bortglömd i mängden. 
 
men det va med trötta ben som jag gick hem. trötta ben och en glad kropp. sen blev det att ladda om batterierna för att sen gå ner till sats igen. haha ja ni läste rätt jag gick ner igen för att den här gången köra att bodypump pass. ja jag vet jag är galen. men jag va lite träningssugen ;). jag lyckades till och med lassa på lite till (2kilo) på benlåt nr.1. haha ja för en som inte fattar så gör lite jätte stor skillnad i 6.50min. jag trodde att mina ben skulle gå av redan efter första omgången. då hade vi en exakt lika dan omgång kvar. bara och kriga på. sen tror jag att jag lyckades göra några fler bicepscurl. men den låten är så sjukt tung. 
 
ja men pumpen kändes bra och den va precis så jobbig som den ska vara. efter den så tog jag en promenix i det fina vädret på säkert en timme innan jag kom hem. det va så härligt att få gå lite i solen. den blev det hem äta anna mat igen (sallad) och nu blir det att ta det lugnt i soffan till ett glas rosé =)
 
ha det såå bäst
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0