tom tits

idag har jag och madde haft en hel dag tillsammans :). vi hade bestämmt att vi skulle åka till tom tits för att det va ett tag sen som man va där och då va det kul. haha det va nog precis lika kul nu oxå ;). tanken va att jag, madde och bea skulle åka, men hon kunde inte för silvana hade blivit kul. men jag och madde bestämmde att vi skulle åka i alla fall. så jag började med att åka ner till ösmo så att jag va där nere till 9. så kom madde och hämtade mig så åkte vi till södertälje. 
 
vi va där när dom öppnade och det va ganska så skönt för då va det inte så mycket folk. så att vi kunde gå runt i lugn och ro. haha det va roligt att gå runt och klämma och känna och ja det mesta va som jag minns det. vissa saker va nya och andra va gamla. så det va kul när man kommer ihåg olika saker som man provade när man va liten. eller i alla fall mindre ;). efter att ha gått runt ett tag så blev vi båda hungriga och bestämmde oss för att åta vid buffe bordet. det fanns jätte mycket gott. jag åt sallad och nån kyckling som va super god tillsammans med majs. jag åt som vanligt för mycket och kunde nästan inte sluta äta ;). 
 
sen gick vi runt lite till och kollade på dom olika aktiviteterna som man kunde göra utomhus oxå. sen när vi kände oss klara så åkte vi hem. gud då kände jag mig trött. väl i ösmo blev det att hoppa på tåget och åka hem. det blev en helt träningsfri dag idag. kom inte ens ut och sprang. jag vet inte jag kände mig bara sååå trött. det va mulet ute och det kändes som att skulle börja och regna när som helst. eller kanske inte men jag hoppades på det ;). men jag stannade bara hemma, kollade på tv och tog det lugnt. nu känner jag mig lite piggare. men blir nog ändå att sova tidigt. haha som vanligt ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0