tvättat

igår hade jag en hel dag nere i ösmo. haha det va inte riktigt min plan men så blev det. jag började i alla fall med att springa. det gick kanon bra. benen kändes pigga och glada. haha mitt under min springning så hör jag att det är nån bakom mig som tjoar och låter. haha då är det en sån där galen cyklist som kommer cyklandes på stigen. haha hon ville bara varna om att hon kommer så att jag inte ska behöva hoppa högt ;). det tycker jag är bra att dom säger till när dom kommer för då kan man hålla sig lite åt sidan och man vet att dom kommer och behöver inte bli rädd för att dom helt plötsligt dyker upp.
 
men ja sen hade jag så pratat med min pappa för han tycker att jag måste ta tag i min bil. det betyder tvätta och vaxa. så ja idag va det då dax. jag tänkte i min enfaldighet att ja men det där det går snabbt. jag är väl klar vid senast 14-15 tiden så kan jag åka hem sen och hinna träna lite mer. jo men tjena. jag kan även säga att detta va första gången i mitt bilägande liv som fick både tvätta och vaxa bilen helt själv. det va jobbigare och sog betydligt mycket längre tid än vad jag trodde och som jag hade räknat med. haha nu vet jag det till nästa gång ;). 
 
men jag började med att tvätta. haha eller nej pappa började med att fråga ska du ha det där på dig... ja svarade jag. han baaa eee okej men du vet att du kommer och bli skitig. jag som faxist hade tänkt till och tagit ful kläder på mig tänkte att ja det här ska jag fixa bilen i. haha han tyckte typ att jag skulle ta på mig blåställ men det vägrade jag innan han sa det. nej nån måtta får det ändå va.
 
så ja först tvättade jag bilen, torkade av alla lister och tog ur alla mattor. och här kändes det än så länge ganska så lugnt. tänkte fortfarande att det här går fort. sen kom vi till själva vaxningen. min bil va ju så blek och matt från ett års solande på min parkeringsplats. så jag va tvungen och vaxa i två lager. när jag hade vaxat klar huven. så kände jag att okej det här kommer och ta tid. vi använde nått rödvax så jag blev helt röd och händerna. det tog ganska så mycket längre tid än vad jag trodde att det skulle göra. jag va nog inte klar fören vid 16:30 tiden. haha det tog verkligen hel dagen. och när klockan va så mycket så kunde jag lika gärna stanna kvar och äta med mamma och pappa. medans jag höll på och fixa med min bil så höll pappa på att fixa med fasaden och mamma spelade candy crush ;). haha nej hon hängde ju en tvätt och fixade i trädgården och frågade om det gick bra. ja juste pappa hjälpte mig oxå med att installera en ny radio som jag hade köpt på morgonen från feltema. haha och ja det va som vanligt nått som inte stämde. det va spegelvänt mot bruksanvisningen men när han kom på det så fungerade den så fint så :) wiii jag har en radio igen i bilen =).
 
men oj vad tråkigt det va och vaxa. det va både tråkigt och jobbigt. men det va ju helt klart värt det för va fin den blev. alldeles röd och fin. men ja när jag va klar så va typ maten precis klar oxå. hann bara in tvätta händerna. eller snarare skrubba händerna som en galning för att få bort den röda färgen. till middag blev det grillat. och om du nu står upp och läser detta sätt dig ner. sitter du redan ner håll i dig. jag åt pommes frites friterade pommer frites med beasås och kyckling. jag kunde riktigt hörra hallelulia kören sjunga inom hela kroppen. det va så länge sen som jag åt det så det är helt sjukt. och va gott det va sen. jag kunde nästan bara inte sluta äta. haha det slutandes äta när maten va helt slut ;). 
 
sen när jag ändå va i ösmo så stannade jag kvar där ett tag och pratade lite med dom innan jag åkte hem vid halv tio. ja så det blev mindre träning på gymmet, mer träning med bilen och desto mer god mat =)
 
men nu har jag en fin, ren och ny vaxad bil.
 
 bilen innan
                   
bilen efter          
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0