chocka kroppen

haha ja jag börjar min morgon med att chocka kroppen. det gjorde jag inte bara igenom att gå upp läskigt tidigt (som vanligt) utom igenom att köra ett Grit Cardio direkt på morgonen. ja det är varken en smyg start eller en mjukstart på morgonen utom mer som att vakna av att nån först håller en hink med kallt vatten över en och när man slänger sig upp i ren panik har nån lagt ut en massa råttfällor. haha ja lite så är det att köra ett Grit Cardio direkt på morgonen. men förutom att alla deltagare stod och gäspade innan vi började och stretchade lite för att få i gång nån typ av muskel eller vilja. så gick passet jätte bra. det va sjukt jobbigt. svetten och pulsen kom upp och välde över. det är en väldigt intensiv klass så det är mycket puls och lite vila. det finns två små snyt pauser typ emot slutet innan det är dax att stå i planka. men det är samtidigt så kul för idag kunde jag göra nästan alla armhävnings moment på tå och det är så sjukt. jag känner mig så stark och att jag har så mycket jävlaanamma och vilja när jag klarar av det. det är som att jag har två små röster i huvudet den ena som säger ge upp du klarar ändå inte mer. och så har vi den andra som säger att ge inte upp du klarar betydligt mycket mer än vad du tror. och när den rösten vinner och ger den andra en spark i baken och säger kom igen nu vi måste sammarbeta så att vi kankse kan komma nånstans. ja då orkar jag så mycket mer och tar i så mycket mer än vad jag tror att jag kan göra.
 
men efter mitt pass och efter dusch och allt sånt. så blev det att åka till jobbet och kriga. det va mycket på jobbet och jag har en del som ska fixas innan jag går på semester. men det är så kul just nu på jobbet när vi har våra härliga sommar jobbare på plats :). dom är så roliga och så vill hjälpa till iga och det älskar vi. det är så kul att få lite hjälp med alla mina terapiarbeten. i morgon ska vi ta tag i nästa arbete :)
 
ja men vad har jag gjort mer. haha det räcker inte med att chocka kroppen nej jag vill ju springa oxå. så ja efter jobbet och innan regnet som aldrig kom så gav jag mig ut och sprang min vanliga runda på 5km. sen körde jag lite utfall på grusvägen på vägen hem. men det va varmt. eller mer kvaft och så små duggade det lite. men det va det lilla. det va mest varmt och kvaft. men det är ju bara och kriga på :)
 
men nu blir det sova och komma upp i morgon. ingen morgon träning i morgon. skönt utom det blir träning efter jobbet i stället :). 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0