Cross Training

idag blev det att köra ett Cross Training pass på sats haninge. men det kändes i benen kan jag ju säga efter gårdagens bodypump och efter att jag va ute och sprang 1 mil + lite till igår. det va både träningsvärk och stelhet i benen. men annars så gick det bra. men det va jobbigt. benen brukar inte va där jag har mina svaga sidor. men idag då va det precis där det va som jobbigast. haha jag gick så långsamt hem att jag trodde att alla panter tanter med rulatorer skulle gå om mig. funderade på att fråga om man kunde få sitta i korgen en bit och vila sig. men jag tänkte att nej jag måste ju kunna gå hem själv.
 
innan det så gick jag en sväng. det blev en pw på ca 1,15min. skönt att komma ut lite. benen kändes tunga och stela så kändes bäst att kanske inte springa efter som jag sprang på långt igår. bäst och vila lite om jag inte vill bli skadad igen. jag är rädd för att bli skadad samtidigt som jag vill veta hur mycket jag klarara av. jag vill ju såklart inte bli skadad igen. men jag vill springa. och just nu så kan jag det. men ibland så tycker jag att det gör lite ont. eller inte ont jag känner mig snarare stel i det benet. eller så är det inbilning. ja jag vet inte. men kändes i alla fall rätt att ta det lugnt ifrån springningen idag efter som jag sprang så pass mycket längre igår :)
 
men nu har jag ätit och sen blir det film ( somna i soffan till wallander på tv ).
haha jag och mina vänner brukar skämta om mina matvanor. jag äter ganska så mycket sallad och det är för att jag tycker att det är gott och extremt lätt lagat. lagar men ens en sallad man typ gör/hackar en sallad. helt perfekt för mig. så när jag och mina vänner ses och vi sitter vid ett bord och nån ställer ner blommor på bordet. så brukar vi säga att nej men nu kommer ju annas mat. haha nej fy anna du får inte äta upp bordsdekorationen. eller när vi va i gbg på liseberg så skulle vi äta och medans vi stod och funderade på vad och vart vi skulle äta. så ja men anna du kan ju börja och plocka din mat här bakom. haha och bakom oss har vi som en blomrabatt med en massa buskar som ser ut att ha fått växa till sig lite för mycket. 
 
haha eller så kan man bara sätta fast mig i ett träd så kan jag gå runt och beta min middag ;) jag garvar gott åt detta och hjälper gärna till och spä på det lite extra igenom att skämta vidare eller just plocka lite blad här och var ;).
 
så japp idag har jag plockat min egen middag när jag va ute och gick en promenix tidigare idag ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0