Cross training

idag va det åter till verkligheten. jag började med att åka till stallet. åkte min buss mitt tuff-tuff tåg och fick sen gå från stationen ner till stallet. släppte ut dom djur som skulle ut i hagen så dom fick äta sin frukost där ut. red sen ut mockade fixade och sprang sen upp till ösmo centrum. för när jag va klar med allt som jag hade tagit gott om tid på mig att göra. för jag tänkte att jag skulle tåget som gick 10:30 från stationen. men bara det att nu är det tydligen nån form av sommar tid från sl:s sida så det betyder att det typ går ännu mindre tåg än i vanliga fall. det tåget gick inte. men det gick en buss 10:16. dax och sätta fart. men jag hann som tur va.

 

åkte hem och bytte om till spring kläder. jag kände mig ganska så trött. redan från början ut av dagen. kom hem sent igår och så upp tidigt. så det blev inte nån rekord tid idag precis utom sprang mest bara för att jag kan och för att det är skönt att komma ut. men det va tungt. jag va trött i benen, trött i kroppen och trött bara rent allmänt. men förutom det så gick det bra. som sakt va ingen rekord tid men jag tog mig runt.

 

ja och efter som det är söndag så betyder det söndags cross training. det va precis lika jobbigt och svettigt som i torsdags. men denna träningvärk som jag har i mina ben efter torsdagens burpees sitter kvar. men annars så gick nog passet bättre än springningen jag kände mig piggare i kroppen och i huvudet. men nu så har jag ätit och ska kolla på wallander och bara ta det lugnt. nästa vecka blir det jobb och träning :)

 

en trött carlsson på väg ner till ica efter att ha kört cross training pass                                                                        


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0