Grit Cradio

nej jag men jag började min dag alldeles på tok för tidigt 05:00. varför gick jag då upp så tidigt. jo för att åka och träna. dax att åka till sats spårvagnshallarna och köra ett Grit Cardio pass. det är ett pass som en ett högintensivt intervall pass med fokusering på kondition och styrka. man springer runt från sida till sida blandat med att kasta sig ner på golvet och göra burpees eller armhävningar. ja det är lite blandade övningar med bara sin egen kroppsvikt. haha men ja det räcker så. det är nog så jobbigt. eller jobbigt är bara förnamnet. det är ett par svettiga 30 min men samtidigt väldigt roliga. sen måste jag ju säga att sats spårvagnshallarna måste ju va ett ut av dom snyggaste sats center. det är en så snygg lokal. det är byggt i ett gammal stall för spårvagnarna. dom har valt och ha kvar tegelväggarna och det otroligt höga taket. även inne i träningssalen så är det tegel och högt i tak.
inte för att det blir mindre jobbigt för det ;). men sjukt snyggt är det. 
 
sen blev det att duscha och åka till jobbet. det va en bra dag på jobbet. vi hade kul och sålde bra. en bra dag helt enkelt. det är så kul att ha lite nya människor hos oss :). i morgon ska jag oxå jobba men innan det tänkte jag springa en runda. för idag så kände jag att jag orkade bara inte. jag jobbade till 19 och på bussen hem kände jag mig bara så trött. trött i huvudet och i kroppen så tänkte att nej det får räcka med mitt cardio pass på morgonen för idag. 
 
så har bara ätit och tagit det lugnt. men i morgon blir det att springa igen :) härligt. haha längtar typ redan. och ja jag vet jag är dum i huvudet ;)
 
men ja ha det så bäst
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0