hemma

nu är jag hemma igen efter att ha vart i ett soligt och härligt Göteborg. men jag orkar inte skriva om det idag utom tar det nån annan dag då jag inte känner mig lika trött.
 
men vi kom i alla fall hem i söndags och då va det bara bums i säng och tro det eller ej en jag va inte uppe och sprang i måndags. nej det fick bli en vilo dag. kände att det behövde jag. utom jag sov lite längre och åkte sen till jobbet till 9:00. där stod alla på rak och välkomna mig hem... eller inte ;). men det hade vart kul om dom hade gjort det. men jag jobbade på och det va ändå lite kul och va tillbaka och träffa alla igen. gick igenom lite solisar för jag hade beställt sjukt mycket innan jag åkte och lika sjukt mycket hade vi sålt. så det va ju super kul och bara att gå igenom allt igen och beställa hem lika sjukt mycket igen.
 
sen efter jobbet åkte jag ner till stallet. men jag svängde förbi mina föräldrar innan för att hämta en matlåda och för att hälsa på dom lite. vi ses ju inte så mycket nu när vi inte jobbar på samma jobb. så lika bra att passa på och hälsa på lite snabbt medans jag ändå skulle ner till stallet.
 
vi fick välja hästar idag och jag tog bubblan. jag tycker ju att hon är mycket trevlig och rida. sen så är hon ju vit oxå ;).
 
sen när jag kom hem så blev det bara duscha och sen bums i säng för att sen gå upp sjukt äckligt tidigt. 05:10 ringde klockan och nej jag ville verkligen inte gå upp. men jag tvinga mig upp för att lite (ganska så mycket) nervös åka in till sats globen för att köra ett nytt pass som heter Sats Running Club. det är typ precis som det låter. man är en grupp som springer runt som får efter en galet över hurtig intruktör som inte bara va över hurtig, morgon pigg, för mycket energi, spring i benen utom som desutom va mycket trevlig och rolig och så va han en sån instruktör som lär sig en namn innan man själv kommer ihåg vad det nu va han hette. och det är inte så att han frågade eller nått sånt. nej dom läser på dom små lapparna som man lämnar fram. sen blev den här klassen mer personlig oxå efter som vi va ute och sprang och pratade tillsammans alla som va i gruppen. jag hittade snabbt en tjej som jag hängde och sprang med. hon va super trevligt så det va jätte kul. det va backträning som stod på schemat så vi värmde upp och sprang en liten bit tillsammans som en flocka får innan vi kom fram till backen som vi skulle springa uppför. den va sjukt alldeles för lång och sjukt brant. 
 
det va så galet jobbigt. första gången så kändes det okej. andra gången så va det jätte jobbigt. tredje, fjärde, femte och till slut sjätte gången så höll jag på och dö. gud jag tror aldrig att jag har kännt den smärtan nån gång. det gjorde inte bara ont i benen utom även i andningen. det va som att jag inte fick nån luft. eller som att den luften jag fick inte räckte. det gjorde ont när backen va klar och man skulle stanna och flåsa det va som att jag fick håll eller nått sånt. för så ont gjorde det. men jag är ju inte eller van med att andstränga mig så fruktansvärt mycket som jag gjorde. sen blev det ju lite tävling oxå för jag ville ju inte komma sist. och nej det behövde jah inte oroa mig för eller. vi delades upp i två lag och det va jag och min kompis som va snabbst upp av tjejerna och av oss som sprang i mitt lag så va det hon jag och två killar som va snabbast upp var enda gång =). sen va det några som gav upp och gick sista biten men nte jag inte. haha kankse därför som jag fick så ont oxå. för här finns det inget som heter ge upp. nej spring för fan anna. rör på dit feta fläsk det ska smärta....
 
sen efter backträningen som tog död på mig sprang vi tillbaka. eller nej vi joggade och sen va det dusch och sen åka till jobbet. jobbade till sju idag och det är ju alltid minde trevligt. det va däremot trevligt att få jobba med sofia till 19.
 
men nu blir det sova och sen upp i morgon för att träna och jobba =)
 
men ha det så bäst
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0