måndag

idag fick vi fått en sån här härlig månag släng i ansiktet. men denna slängande måndag i annsiktet känns mycket bättre för mig idag. varför???. jo för att jag är ledig. så otroligt skönt. jag började min måndag med att springa min 5kms runda i skogen innan frukost. benen kändes som så sega och stela. det kändes som att jag sprang i tuggumi eller nått sånt liknande. det va så segt. kändes som att jag inte kom nånstans. men det måste jag har gjort för jag kom runt och hem igen. men det är ju kankse inte så konstigt im mina ben kändes ganska så tunga idag med tanke på att jag körde både ett cykelpass och cross training igår. och på crossen va det mycket ben och ja på cykel är det mest bara ben ;). 
 
men jag krigade mig runt min runda och gick sen hem. där blev det en gröt frukost med mosad banan, hallon, kanel och kokosolja. sen va jag hemma en stund laddade lite batterier och drog sen till sats globen för att köra ett bodypump pass. instruktören körde lite nytt och lite gammal och lite jätte gammalt. men det va kul och mixa lite och ja det va jobbigt.
 
men nu är jag hemma och håller på och packar som en galen jude. jag letar packar, packar om. letar efter en tröja som jag redan har lagt ner. och samtidigt försöker jag och inte packa ner allt för jag ska ju inte va borta så länge. men gud det är ju helt omöjligt och packa. hur gör folk för att inte packa ner allt....
 
aja jag måste förtsätta innan jag ska åka ner till stallet och rida min lektion.
 
men ha det såå bäst
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0