rea

ja i torsdags så gjorde jag ett kankse inte super långt inlägg men jag skrev i alla fall några rader och hade några bilder som jag så fint skrev på mobilen. efter en halvtimmers tänkande och buffrande så gav jag upp. den tyckte inte att det va okej och ladda upp det inlägget. så nej jag gav upp och skriver om det nu i stället.
 
men ja det jag tänkte berätta om är att om det är nånting som min kära mamma har lärt mig så är det att man ska passa på och shoppa när det är rea. eller kankse mer att när man ska handla så ska man leta efter stora röda skyltar som det står rea på ;). så jag passade därför helt enkelt på och shoppa min nya super snygga springa i skogen och leran skor. det är ett par till nike skor till min samling. och ja nu har jag ju hunnit prova dom och jag älskar dom. dom passar perfekt både till att gå promenixer i och att springa i så ja vi kommer att hänga mycket med varandra i sommar.
 
sen efter jobbet drog jag hem och bytte om like stålmannen och gick sådär super snabbt i mina nya skor ner till sats haninge för att köra ett cross training pass. det gick bra men asså det va galet jobbigt och jag hade ju såklart glömt bort och tejpa min blåsa.... inte bra. han hade gjort om lite i uppläget så efter uppvärmningen så va det dax för en övning som gick ut på att man skulle göra 21 frivändningar. det är när man lyfter stången överhuvudet och ja typ hjälper till med benen. sen skulle vi göra 21 burpees. sen 15 frivändningar och burpees och sen 9 frivändningar och burpees. haha sen va båda jag och mina ben helt döda. nu va det då dax för varv nummer 1.. jag kommer och dö. mellan varv 1 och 2 gjorde vi en annan övning som gick ut på att vi skulle göra 60st armhävningar på tå eller på knä. sen va det varv 2 mellan varv 2 och 3 gjorde vi en annan övning som gick ut på att vi skulle jobba 20sek och sen vila 10sek. vi började med burpees (igen ååå dessa jävla burpees) sen haha låg man på rygg och gungade fram och tillbaka som en säl. sen upp och göra burpees igen. efter varv 3 va det klart och dax för stetchning och hemgång. nu va jag trött.
 
 
ja jag är en nike nörd ;)
varning här kommer en liten bild på min blåsa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0