sommar schema

idag blev det att köra ett dubbelpass på sats älvsjö. så härligt. det blev först Bodypump och sen Grit Cardio. det va ny releas av cardion idag så det va lite nervöst. jag är ju alltid så rädd för att det ska va för tungt och för jobbigt för mig så att jag inte klarar av och göra dom olika övningarna. utom snarare ramlar ihop till en hög och fröken måste ringa på personal som måste komma in och plocka upp mig och släpa ut mig ur lokalen. men jag överlevde. men haha ja det va nog precis. fy fan säger jag bara va jobbigt det va. svetten forsade och det va både en och två nej nu ger jag upp och lägger det här med träning på hyllan. ser mig besegrad och går hem och äter chips i stället. 
 
det är även ny releas av bodypump och jag måste säga att den nya är sååå mycket jobbigare än den gamla. jag va halft död redan när pumpen va slut. den axellåten och benlåten nr.2 tar död på en. speciellt när det är dax för Griten och där är det mycket ben, armhävningar och kondition. haha och så klart en sju helveles jävlaanamma. men varför gör jag då detta jo för att känslan när det är klart är så grymt skön. man känner bara trötthet och glädje på en och samma gånge.
 
men det va tyvärr sista gången som vi kommer och köra Cardion efter Bodypumpen. bara för att nu går sats över till sommar schema och då reduseras antal klasser ganska så mycket. vissa försvinner, vissa ändras tider och ja lite allt möjligt. min Grit Strenght som jag brukar gå på på onsdagar den kommer tas bort och så en cykel pass på fredagar tas oxå bort ja och så Cardion på lördagar tas oxå bort. lite tråkigt men dom kommer ju tillbaka till hösten :) och jag får hitta nya tider, dagar och klasser som passar mig i stället.
 
men jag kommer ju och dööö när cardion och griten kör igång igen till hösten. haha finns det nån mjukstarts grit man kan få gå på innan så att man inte behöver bäras ut och sen dö där ute.
 
så här har mitt träningschema sett ut innan
 
Måndag: Vila från sats. kankse vart ute och sprungit på morgonen och sen ridit
Tisdag: Cykel 45min på sats Zenit
Onsdag: Springa min 5kms runda i skogen på morgonen sen Grit Strenght på sats medis
Torsdag: Springa min 5kms runda i skogen på morgonen sen Bodypump på sats medis
Fredag: om jag jobbar: Cykel 45 min på sats medis. om jag är ledig: Springa min 5kms runda i skogen sen Grit Strenght på sats haninge
Lördag: om ledig: Bodypump + Grit Cardio på sats älvsjö. om jobbar: Springa min 5kms runda i skogen
Söndag: Springa min 5kms runda i skogen sen Cross Training på sats haninge
 
men nu vet jag inte riktigt hur det blir. haha den som väntar får se. jag kan ju springa mer nu när det är sommar, varmt och jag kan springa i skogen igen :)
 
men nu ska jag ta och göra lite nytta. men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0