sommar

om det är någon som undrar vad vi har för årstid där ute i vårt kalla land. så är det sommar. och det är det bara för att idag så har våra sommar jobbare börjat och jobba hos oss under veckodagarna :). idag va helena på plats och i morgon kommer lovisa. det är så kul när det kommer lite nya unga människor till oss gamla stofiler och rör runt lite i vår inskränkta värd. det kan behövas om jag säger som så ;). sen att det är jätte kallt både inne och ute ja det är jag fullt medveten om. i detta land så har vi varmare eller kallare vinter. 
 
men innan jobbet så va jag uppe alldeles för tidigt men jag kände mig pigg och glad trots klockslaget. åkte sen buss till globen för att köra ett cykel pass. det gick jätte bra. det va sådär härligt sjukt jobbigt och extremt svettigt som bara ett cykel pass ska vara. haha som jag förklarar för andra vad man gör på ett cykel pass. man cyklar jätte fort under 45 min på samma ställe. men det va lite problem med hedsetet så ja hon fick skrika högt så att vi skulle höra och förstå. men det gick bra i alla fall.
 
sen åkte jag till jobbet och krigade. det gick bara bra. det va ganska så lugnt och tråkigt men vi sålde ändå bra så det va kul. kunderna va glada och det är ju alltid ett stort +. haha vi pratade även lite om vår plommonperiod som vi hade på jobbet. haha det är en period då vi på jobbet gick runt i koftor i just färgen plommon. så ja vi såg ut som plommon. helena skrattade högt åt det haha och ja det gjorde vi andra oxå.
 
efter jobbet så åkte jag hem och bytte om till spring kläderna. det va så skönt att få komma ut och springa min runda i skogen. att springa är som terapi för mig. det är så härligt. jag tänker inte på nånting än vad som sker här och nu. bara sätta den ena foten efter den andra (inte ramla) och bara njuta av livet som är här och nu. sen att det sjukt jobbigt men det ska det ju va oxå ;). men det är ju det som är meningen för annars så skulle alla ut och springa. men jag älskar det och är så glad över att jag kan springa igen och jag älskar att jag kan springa i skogen igen =). jag vill inte bli skadad eller få vinter igen. 
 
ja och om det nu är nån där ute som undrar hur mina daggmask muskler (magen) mår idag. så jo dom lever. jag nös och det gjorde så ont att jag trodde inte att det va sant. jag har sånt träningsvärk att det går nog inte och beskriva. sen haha som pricken över detta i så har jag fått en liten men ack så irriterande blåsa på ena tån som skaver när jag springer. eller den skaver mer när jag har sprungit klart och ska gå hem. men om den inte går över snart så får jag väl tejpa eller nått sånt till nästa runda ;). en liten blåsa ska inte få stoppa mig.
 
men nu blir det att kolla på tv och ladda batterierna för morgondagen.
men ha det såå bäst
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0