springa + cross training

ja det är typ det som jag har hunnit med idag. eller kankse lite till oxå. men jag började med att sova ut. gud vad skönt det va och vad trött jag va. kände mig precis lika trött när jag vaknade och gick upp som när jag gick och la mig. eller jag kanske kände mig mer groggy än trött. det är konstigt det där ibland. för ibland kan jag vakna 7 och inte kunna somna om sen andra dar kan jag vakna 6 och bara vilja somna om men att man måste gå upp. sen andra dar kan man vakna 9 och känna sig helt jävla död. typ snälla döda mig nån för så trött är man. det kändes typ som att jag hade vart ute och partat hela natten men det ända jag drack igår va kokosvatten och vanligt vatten sen gick jag och la mig vid 23 efter att ha hållt på och somna i soffan x-antal gånger. men ändå när jag vaknade vid 9 i morse så kände jag mig nästan som att jag va bakis. 
 
men sen blev jag mycket piggare. bara av att komma upp och klä på sig springa kläderna gav mig ny energi. åt frukost i lugn och ro. blev det vanliga gröt med ägg i, mosad banan, hallon, kanel och en klick kokosolja. till det blev det ett äpple och en banan. mums =) .kollade ut både en och två gånger och kollade på mobilens alla väder appar för att se hur stor är sannorlikheten är att det kommer och börja regna och hur mycket regn ska det i sånna fall komma. alla sa som vanligt olika. men bestämmde mig för att gå på vad jag ser med blotta ögat. linne och inte 4 tjock tröjor över. lite regn har ju ingen dött av och blir jag kall för jag väll springa fortare.
 
det kom inget regn. linne va perfekt. stort tack till mig själv. det va till och med ett sånt bra väder att jag gick den lång vägen hem. det va varmt och skönt. jag gick på i ett bra tempo utan att bli kall. men själva springa rundan gick oxå bra. träniingsvärken har lagt sig och jag kände att jag kunde ta i och springa på i ett bra tempo. men jag måste blir öva på dessa uppförsbackar. men jag vet inte när. haha det va ju så sjukt äckligt jobbigt på passet som vi sprang uppförsbackar på så ja jag vet vad jag borde öva mer på. försöker och ta i mer i dom backar som kommer men jag borde ta en runda där jag bara springer uppför. typ joggar till rundan och sen tar en uppförsbacke och springer uppför den i ett snabbt tempo och sen går ner och sen gör det några gånger (mer än 2gånger). förhoppningsvis några gånger och sen jogga hem. 
 
men ja jag jobbar på att komma på vilken backe man ska ta och vilken dag som jag ska göra det på ;).
men sen bev det hem duscha äta och fixa lite här hemma. har försökt och städat lite och organisera. det går väl sådär... sååå tråkigt. jag gick ner till ica i stället och handlade för nästa veckas luncher och dagar. måste börja och planera vafan man ska äta på midsommar. vi ska grilla så ja det lär ju bli nått djur och sen nån sallad till det. men ska bara komma på vilket djur. jag vill ha ett fräscht djur som inte har ätit typ butazon eller nått annat liknande. vad jag ska ha på mig tror jag att jag vet. jag provade klänningen igår och ja jag fick på mig den. men satt den verkligen så där jävla taijt förra året oxå??? ;). men den gick på. haha sen får jag väl typ stå upp hela kvällen.
 
men sen gick jag ner till sats haninge för att köra ett crott training pass. det brukar va en kille som heter fredrik som kör det men idag va det kim som va på plats. det såg vi redan när vi kom. för det låg en massa saker, vikter, band och andra saker typ överallt. genast blev både jag och dom andra deltagarna super duper nervösa. det va en tjej som va helt ny på cross trainings passen och när vi alla sa hur jobbigt det hade vart med kim förra gången så såg hon ut som att hon ville gå hem. men vi övertygade henne om att man överlever. det är bara ganska så super duper jobbigt. vi överlevde även detta pass men ja det va precis sådär super duper jobbigt som det brukar va. sista övningarna är magövningar och man ska ligga på golvet och göra en massa saker. jag har ju typ magmuskler som en daggmask. så ni kan ju tänka er hur bra det gick för mig. jag kände mig mest som att jag låg på golvet som en ålande mask och kippade efter luft.
 
men nu är jag hemma har ätit och ska kolla (somna) till wallander ;)
 
åååå jag måste ju bara säga att jag gjorde en så sjukt god och nyttig chockadmousse igår som jag doppade mina jordgubbar i. denna kommer jag absolut att göra flera gånger :)
till den hade jag
4 st dadlar
1 avokado (förslagsvis mogen)
0,5 dl vatten (jag gick ha i lite mer)
0,5 dl raw kakao (går säkert lika bra med vanlig kakao)
2msk agave sirap 
1 kryddmått vaniljpulver.
 
sen körde jag allt i en mixer tills met blir som en krämig kräm och sen in i kylen i några timmar ju längre desto godare. och sen är den klar. så enkelt och så otroligt gott =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0