bra dag

igår va en mycket bra dag och jag hann med ganska så mycket. det va ett fint vår väder och det är ju aldrig helt fel. men om man ska va lite kräsen så blåste det lite för mycket men annars så va det okej.
 
ja men jag började i alla fall med en ordentlig raket frukost och tog sen mina steg emot bussen för att åka till tåget och sen vidare till älvsjö för att träna dubbelpass. först Bodypump och sen Grit Cardio. det va så där härligt sjukt jobbigt som det ska vara. pumpen gick bra men det va jobbigt. men vi kämpade oss igenom alla låtarna muskelgrupp för muskelgrupp. på med vikter på stången av med vikter på stången och sen på med vikter igen. armhävningarna gjordes på tå. jag orkar dock inte gå ner så långt ner som man ska göra men jag gör dom i alla fall och på tå. det är jag sjukt nöjd över. men nästa steg är att komma djupare i dom och sen naturligtvis komma upp oxå ;). 
efter pumpen va det dax för Griten. det va jag och några krigare till som körde dubbelpass. nu va man lagom mör, trött och uppvärmd i kroppen. jag tycker att den borde bli lite enklare för varge gång. haha det blir den inte. den blir bara värre och jobbigare för varge gång som jag kör den. eller så blir det för att jag orkar mer och i och med det kan ta i mer. men jag är inte helt säker på att det är så. haha men en sak är säkert i alla fall. det är sjukt galet jävla jobbigt. svetten sprutar och jag hinner tänka att varför göra jag detta innan det är dax att slänga sig ner på golvet och göra en masssa armhövningar igen för att sen komma upp och köra höga knän igen.
 
men jag tog mig igenom passet och det är jag nöjd med. sen tog jag mig sakte och inte direkt så säkert till tåget. rulltrappan va trasig eller ja inte på i alla fall så blev att ta trapporna. mina ben typ skrek så jag blev typ omgåd av den ena tanten efter den andra. men jag tog mig till tåget och åkte sen ner till stallet. för att ställa mig och mocka lite bajs och rida ut i det härliga soliga vädret men om man ska va lite kräsen (vilket man är) så va det lite för blåsigt. men annars ett okej bra väder.
 
sen hann jag med bussen vilket va jätte skönt för jag kände bara känslan av att jag inte orkade gå hem med packning och allt. så nej jag tog med stor glädje bussen och åkte hem till mina föräldrar. när jag kom in så stog tallrikarna på bordet och maten va nästan klar. jag hoppade in  i duschen tänkte att det kan ju va fräscht efter både ha tränat och vart i stallet ;). det blev kanske inte en sån påskig mat men den va super god. till förätt blev det pappas hemgjorda super goda sill och potatis till det. sen till varmrätt blev det kött, pappas hemgjorda potatisgratäng, sås och sparris. det va sååå supper gott som det brukar vara. till det serverades det vin och till sillen öl. sen blev det kaffe och lite smågodis till tv:n. det va ju typ bara skräp på tv som vanligt. så det fick bli att kolla på det bästa av det sämsta. sen åkte jag hem med 23:01 tåget och gick typ och la mig direkt när jag kom hem. jag va bara sååå trött. 
 
idag när jag vaknade så kollade jag på klockan och tänkte hjälp har jag sovit till kl:10. sen kom jag ju på att min mobil hade ställt om sig så ja igentligen så va ju klockan 9 men den är nu mer 10. men ja skönt att den ställde om sig av sig själv. efter en ordentlig frukost blev det att springa en runda. det va så härligt skönt ute. solen sken och det blåste inte så mycket ute. det va helt enkelt helt underbart. jag kunde ha bara linna och en tröja över det. och det va precis lagom inte för varmt och inte för kallt. helt underbart. gud vad jag älskar att komma ut och springa. och jag har verkligen saknat det när jag hade ont i benet och inte kunde springa. det kändes som att jag hade kunnat springa hur långt som hälst idag i detta härliga väder men jag fick lov och tänka lite på mitt ben oxå. jag vill ju inte få ont igen så bäst att försöka och ta det lite lugnt ett tag till. haha och om sanningen ska fra, så tror jag inte att jag hade orkat springa så långt ;). men det blev att springa en runda på ca 7,2 km på 38 min. kanske inte raket- värdsrekord fart men jag va ändå nöjd.
 
snart blir det att köra ett cross training pass men innan det städa lite här hemma.
men ha det såå bäst
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0