lååångfredag

idag har vi långfredag men jag tycker att den har käns kort och gått jätttte fort. jag är ledig idag vilket va super skönt. bara få ta det lunt och göra det som jag tycker om allra mest att göra träna och åka till stallet. jag började min morgon med en sovmorron. eller jag vaknade först innan 6 men somnade om och vaknade sen upp innan 8 super skönt :). åt en bra och stadig frukost i lugn och ro. blev att äta gröt med mosad banan, kanel, hallon och en klick kokosolja. till det blev det mitt egen hemgjorda bröd med ägg på.
 
sen gick jag ner till sats haninge och körde att 55 min cykel pass som jag hade bokat in mig på. det va första gången som jag körde ett cykel pass som va på 55 min. så jag va lite nervös och spänd om jag skulle klara av det. om jag skulle orka eller om jag skulle ramla av cykeln efter 45 min. för dom cykel pass som jag har kört innan haa vart på 30 min och 45 min. men jag klarade det och det känds kanon bra. jag tog i och svetten sprutade. det va fruktansvärt jobbigt och härligt på samma gång. efter passet gick jag ner till stationen och tog tåget ner till ösmo och ner till stallet.
 
där blev det att snacka lite skit med kompisarna innan jag satte lite fart och ställde mig i boxen och mockade lite bajs. plockade in djur och red sen ut i det fina och mysiga vädret. nu när det börjar och bli lite varmare mitt på dagen så gäller det att tänka på vad man har på sig. haha det bli lät lite för varmt om man har som jag linna, t-shirt, långärmad tröja, fodrad jacka och sen en dunväst över det. jag höll på att döö bara efter traven. men det har vart kallt sååå länge och jag har fryst som en uteliggare alldeles för många gånger under mina uteritter. så jag tänkte att nu jävlar ska jag i alla fall inte behöva frysa. och nej det gjorde jag inte eller.
 
sen åkte jag hem. just nu så känns det som att jag håller på att bli sjuk. eller så behöver jag bara sova lite. för jag är ju såklart trött men jag har oxå ont i huvdet och i kroppen. men ja det kan man ju oxå ha utan att hålla på och bli sjuk. men jag tycker att jag har lite bara lite ont i halsen oxå. men jag kan ju lika gärna bara inbilla mig oxå. jag hoppas på det.
 
åååå vi har fått en masssa godis på jobbet. usch det är sååå jobbigt. hur kan det va jobbigt att få en massa godis till jobbet??? jo för att jag går och små (stor) äter hela dagarna. det här med att bara ta en godis bit och sen inget mer är helt omöjligt. jag typ tar en och sen är det rena rama frisseri. det är helt galet. för om jag inte tra nån ja men då är det lugn men tar jag en ja då är det kört då tar jag en till och till och till och ja så en till efter det så håller man på sådär tills man typ måste ställa in godis skålen i kylen för att inte se den och för att inte kunna äta mer. det börjar ju oxå med att man äter upp dom goda. vilket är äggen med chocklad i efter det kommer kycklingarna och sen äggen som har folie överdrag och som bara är i chocklad. så när dom goda 'r slut och det bara finns äckliga kvar ja då går man ju såklart på dom godaste ut av dom äckligaste. inte så att man bara kan låta godiset va haha ike då. bara att fortsätta och frossa på dom godaste ut av dom äckliga.
 
men nu ska jag nog försöka krypa ner i soffan och ta det lugnt ett tag.
 
haha det här är ju bara såå jag. nej tack jag ska inget ha. eller nästa jag kanske bara kan ta en. sen blir det frosseri och jag slänger, häver, vräker ner allt som är i skålen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0