leeedig

wiiii idag hade jag min lediga fredag. eller det är forfarande fredag men nu är det fler än jag som har slutat arbetet :). idag har jag tagit en välbehövlig sovmorron. gud vad jag älskar och sova. vaknade först innan 8 och bara kände känslan att jag med gott samvete kunde somna om igen. njöt lite ut av den känslan och somnade glatt om. vaknade sen upp vid 9 och kände mig pigg och glad. nästan som en ny människa.
 
åt frukost i lugnoch ro. gröt med ägg, banan, kokosolja och kanel. till det ett äpple och ett päron. sen tog jag det lugnt ett tag och gick sen ner till sats i haninge för att köra ett ABsolution pass. trodde jag. för jag tänkte att jag skulle testa det har aldrig kört det förut men hört att det ska va kul, jobbigt och svettigt. perfekt nått för mig. men när jag kom ner så visade det sig att det inte alls skulle bli ett sånt pass utom ett satscore pass i stället. men det gjorde ju inte så mycket. det är ju oxå roligt.
 
sen efter passet så gick jag hem och tog mig ner till ica. hämtade ut ett paket från smortamore. upps jag hade visst råkat shoppa med lite träningskläder åt lite lunch och städade lite. tanken va att jag skulle dammsuga idag. men solen lös utanför och nästan skrek på mig att ge dig ut nu i solen och rör på fläsket. så japp sakt och gjort på med ut och gå outfiten och så va jag ute i solen igen. härligt :). man får ju såå mycket energi när solen är framme.
 
sen efter min promenix blev det chill i soffan innan jag drog ner till gymmet igen ;). dax för Grit Strenght 30min blodd, svett och tårar. jag har verkligen nästan ja bara nästan glömt bort hur jobbigt denna releasen är. sen hehe lassade jag på lite mer vikt på stången oxå för säkerhets skull så ja det kan ju bero på det oxå. men ja det va sjukt jobbigt. speciellt när det är dax för att stå i planka som är den sista övningen. och att sen komma upp därifrån sen är ju inte helt lätt. man får typ rulla från mage till sidan och sen försöka och dra in fötterna och känna vilken kroppsdel som är minst slut som man kankse kan försöka och resa sig med. det vill säga varken armarna eller benen. 
en anna övning som vi gör som oxå är sjukt jobbig är när det är dax för lite armhävningar bara si sådär 16 st 15 för många som du frågar mig. ja och det är inte bara så att man ska göra en vannlig armhävning som är jobbigt nog. nej nu ska man stå som vanligt i armhävnings position. men händerna och fötterna i golvet ( jag vill inte så några jävla knän som kim går runt och skriker). sen när man står där så ska man hoppa ut med fötterna från varandra och efter det ner i en armhävning med benen ut som ett V. upp och sen ihop med benen ut med benen igen som ett V upp och sen ihop och ja så ska man då göra ca 16 gånger eller så många som man då hinner. jag kan säga att såhär ser det inte ut när jag ska göra denna övning. det är mer så att när jag står där på mina händer och tår och sen hoppar ut med fötterna och ska gå ner i en armgävning så viker sig armarna så att jag faller handlöst rakt ner i golvet. det som slår i golvet först är ju det som sticker ut längst från kroppen. det vill säga magen och näsan. magen är ju dock så mjuk så att den tar ingen skada men nästan däremot. pang säger det när den slår i golvet. och så upp igen, ihop med benen ut med benen armarna viker sig. pang ner på näsan. försöker nu att hålla huvudet och näsan ifrån golvet och landa på nått lite mjukare ;).
 
men det är bara och kriga på. men nu så blir det bara chill i soffan äta gott och kolla på tv :)
i morgon blir det träning och stall. men ha det sååå bäst
 
               
första linnet som jag shoppade från nike           
             
andra linnet            
             
och så det tredje linnet             
             
det va så varmt och skönt när jag gick till gymmet första gången så solglasögonen åkte på och jag hade inte ens mössa på mig ;)           
                                           
min lunch idag mums      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0