mello

igår va det ju mello ja om det nu finns nån som missade det. och det va ju inte bara mello utom det va final. det kunde man ju absolut inte missa. men innan det så laddade jag upp ordentligt. men mycket skönsång, bara ligga i soffan och äta mina praliner, skutta runt i min paljettklänningar och boaormar. eller nej vänta det va inte riktigt så jag laddade upp min dag. haha inte denna i alla fall. jag började dagen med att mobilen ringde lite för högt och lite för tididgt... jag vill inte gå upp. tvingar mig upp. vaknar till liv. äter en stadig gröt frukost med dess tillbehör. sen åkte jag till sats älvsjö för att köra dubbel pass med först bodypump och sen Grit Cardio. men jag hade sån fruktansvärd träningsvärk från veckans träning. eller jag tror att det är den nya releasen på bodypump och från Grit Strenght som jag körde dagen innan. för ja träningevärken va där i alla fall. benen skrev, bröstet skrek. armarna gick inte och räta ut och ja ryggen ska vi inte ens tala om. jag vaknade natten mellan fredag till lördag av att det gjorde int i ryggen av träninsvärk när jag rörde på armen... haha bra start.
 
men jag tog mig igenom bodypumps passet och va nu härligt uppvärmd och mör i kroppen redo för nästa pass. det gick så bra så. haha eller när man håller på så tänker jag bara att varför varför gör jag detta. svaret är ja jag vet inte för att jag är galen och tycker nog att det är ganska så kul :). men när man håller på med höga knän och sen sido hopp och efter det ner för för snabba armhävningar. ja då är det svårt och finna nån direkt glädje i det. gläjden kommer nog sen när det är klart och att man har klarat det. 
 
sen åkte jag raka vägen ner till stallet för att mocka lite bajs och för att rida ut. träffade även på madde i stallet så vi snackade en del och sen när jag stod och väntade på den kära kollektivtrafiken i ödesmo så kommer madde förbi med sitt nya vrålåk. ja det tackar man ju inte nej till ;) så fick åka med henne till tåget och vi bestämde att vi även skulle kolla på mellon tillsammans hemma hos mig. så jag åkte hem somnade som vanligt på tåget. vaknade som tur va upp i jordbro och inte i skogås. tack gud. hem duschade, åt plockade undan lite små saker och tänkte att ää gruset i hallen det får ligga kvar. vi ska ju ändå inte sitta där ute men vardagsrumsbordet däremot. hmm kan ju va trevligt om man både kan se bordet och kan ställa ner nått på det. så städade lite fort.
 
sen kom madde och vi kollade på mellon tillsammans. myssss =). ja och om det är nån som har missat det så vann robin inte min favo låt precis. men ja allt är ju bätte en den där döda fisken som bara simmar runt. sen efter att hon hade åkt hem gick jag och la mig direkt. ja va sjukt trött efter dagens förberedelse inför mellon ;)
 
så ja idag vaknade jag som vanligt alldeles för tididgt av att mobilen ringde om det nu gick ännu högre än igår. snälla döda mig nån. men i väntan på döden så va det bäst att gå upp om jag skulle hinna med bussen som skulle ta mig till tåget som skulle ta mig till bussen som i sin tur skulle ta mig till stallet. jag hann och allt gick i tid. bara det är ju en bra start på dagen. mocka lite mer bajs och sen rida en styck häst för att sen åka hem. somna på tåget vakna av att nån stöter i min fot. jag vet inte vem som blev räddast jag som hoppade högt av att nån som kom åt min fot eller killen som hoppade högt av min reaktion. men då vaknade jag till liv i alla fall. han höll förövrigt på att döda sin nya iphone5 när han försökte och bända upp för att få upp den lilla lyckan för att få i simkortet. så jag gjorde honom en tjänst och meddelade att man ska trycka ner piggen inte dra. 
 
sen när jag kom hem har jag mest bara tagit det lugnt. ja den tiden som jag hade över till det. för jag skulle äta nått och sen ner till ica köpa mat. fixa mat till nästa vecka. packa och sen försöka och tagga för att gå ner till sats haninge. jag gick i snigel fart för att jag kände mig mest bara såååå trött och bara såååå otaggad. men när jag hade lyckats tagit mig upp för alla trappor och dragit kortet i den lilla terminalen och hämtat ut min biljett så taggade jag till lite grann i alla fall. själva cross training passet gick bra. det va sjukt jävla jobbigt. svetten och träningsvärken gjorde det inte lättare. men jag krigade mig igenom det. lyckades till och med göra några till armhävningar på tå än vad jag gjorde förre gången. tror jag i alla fall för jag har fullt upp med att flåsa än att räkna ;).
 
men nu är jag trött. som vanligt vid den här tiden. jag tror att om jag nån gång är pigg vid den här tiden så är jag allvarligt sjuk i nån upp piggande sjukdom. eller typ hög på nått spännande exotiskt pulver eller nån spännande svamp ;) så i väntan på att det ska hända så kommer jag nog fortsätta och va sjukt trött och dö i soffan. där den största kampen är emot sömnen och försöka och hålla sig vaken.
 
men ja ha det så bäst :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0