pg

igår va det måndag. en arbets måndag suck. alltid lika härligt att få en måndag slängd i ansiktet. suck jag verkligen hatar måndagar. men efter att ha plågat mig igenom en arbetsdag som bestod av den ena dåren efter den andra ;). och så klart pricken över detta jäkla I mer snö. det öste typ ner snö. men jag tog mig ner till stallet efter jobbet med min röda fara. vi låg stadigt på vägen och tuffade på. 
 
väl nere i stallet så skulle jag rida en ganska ny häst som heter PG. eller den heter nånsting och sen PG men kallas kort och gott för PG. den ser typ ut som en blandning mellan en svart älg och en svart dromedar. men den va riktigt trevlig och rida. pigg och glad och gjorde typ det som man bad om. sen finns det alltid som han kan bli bättre på. men tillheten så va det en mycket trevlig häst.
 
sen tuffade jag hem med min röda fara i snöstormen. i morse när jag gick upp så snöade det fortfarande. jippi...not. det va bara och dra på broddarna igen och gå ner till gymmet. dax för cykel pass. 30-20-10 premiär i mina nya cykelskor. ja när jag väl hade lyckats klicka mig fast (vilket inte va helt lätt). så satt jag som fast limmad med dom där pedalerna. haha jag trodde inte att jag skulle komma därifrån när passet va över. haha trodde att jag skulle få sova kvar där på cykeln till nästa pass ;). men jag tog mig loss och kunde hoppa av cykeln. det va ju inte så att det inte va mindre jobbigt och svettigt. nej då mjölksyran kom som en käftsmäll och stannade kvar där tills jag hoppade av cykeln.
 
sen blev det att åka till jobbet igen och kriga på. men nu ska jag ta och kolla på the following och gräva  ner mig i soffan under min filt. 
men ha det såå bäst :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0